Καλημέρα! Έχω εδώ και 2 μήνες ένα υπέροχο κουτάβι shih tzu που ειναι 4 μηνών τώρα! Τον λατρεύω! Έχω δυο γιούς ,οι οποίοι με παίδεψαν με τον ύπνο τους και τώρα έχω το κουτάβι ! Κοιμάται σε κλουβακι στο κάτω όροφο του σπιτιού και εκτός απροόπτου με ξυπνάει στις 5:30-6 γαυγιζοντας.Τονιζω οτι δε με πειράζει που σηκώνομαι, απλά είναι κάποιες μέρες που θαθελα να κοιμηθώ λιγουλακι παραπάνω γιατί ολη μέρα λιώνω από την κούραση.Δεν μπορώ να το αφησω να γαυγιζει γιατι καταρχας το λυπαμαι μιας και κατουριεται και για να μην ξυπνησει τα παιδιά που έχουν σχολείο.Το νεράκι του το βγαζω το βράδυ στις 21:00 οπως μου είπε ο εκπαιδευτής.Το σκυλάκι ειναι μαγικό, λερώνει την πάνα με τσισα και κακά του κανει στον κήπο.Το άλλο πρόβλημα ειναι ότι φοβάται πολύ τα γαυγισματα.Για να τον πάω βόλτα μπορεί να χρειαστεί αγκαλιά για να παμε σε άλλο δρόμο που δεν έχει σκυλιά.Αλλιως τρέχει για να μπουμε πάλι σπίτι.Ετσι δεν απολαμβάνει την βόλτα του ,ουτε μπορεί να τα κανει κατά την διάρκεια της.Του εδωσα λιχουδιτσες για να τον κανω να προχωρήσει, αλλά μόλις ακούσει γαύγισμα όπου φύγει φύγει.Με τους ανθρώπους είναι υπερφιλικος.Ειναι η πρώτη φορά που έχω σκύλο, διαβάζω όσο μπορώ και θα τον εκπαιδεύσω, απλά περιμένω λίγο να περάσει η καραντινα.Γενικα είναι συνεργάσιμος,ησυχος,χαδιαρης και μου έχει αλλάξει τη ζωή μιας και μου έχει τεράστια αδυναμία.Οποια συμβουλή καλοδεχούμενη!