Κουτάβι μασάει ότι βρει μπροστά του

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Καλησπερα για ακομα μια φορα...
Δυσκολη τελικα η κουταβησια περιοδος... :p
Το προβλημα του "αποψινου" ποστ ειναι το δαγκωμα...Διαβαζοντας εδω στο φορουμ πολλα θεματα σε σχεση με το δαγκωμα καταλαβα οτι ειναι φυσιολογοκιο το κουταβι να μασαει οτι βρει μπροστα του αλλα φοβομενος οτι αυτη η κατασταση θα παγεωθει θελω να λαβω λιγο δραση...
Το συγκεκριμενο σκυλι εχει ενα παθος στο δαγκωμα σε οτι υπαρχει και χωραει στο στοματι της...
Απο μια χαρτοπετσετα που θα πεσει στο πατομα μεχρι το παπλωμα μου που εχει γινει για πεταμα πλεον!!
Τα παιχνιδια της εχουν καταστραφει ολα...και περαν του οτι τα κοματιαζει μερικα κομματακια τ καταπινει..και μετα βρισκω στα κοπραανα της κοκκινακια πλαστικου κοκκαλου..
Ακομα και μεσα στς τσεπες μου ψαχνει με την μουσουδα και οτι βρει θα το αρπαξει για να το μασισει...
Το προβλημα ειναι οτι οσο ειμαι σπιτι και την βλεπω αφαιρω αμεσως το αντικειμενο λεγοντας "μη" και δινοντας καποιο παιχνιδι δικο της...
Ομως πολλες φορες κυριως οταν κοιμαμε αυτη θα ανεβει στο κρεβατι και θα τακτοποιησει το παπλωμα...
Την παντοφλα που ξεχασα να κρυψω...Μεχρι και το λουπι της το εκοψε...Ενταξει δεν με νοιαζουν τοσο οι ζημιες γιατι ημουν προετημασμενος...Αλλα καπως πρεπει να κοψω αυτη την κακη συνηθεια σιγα σιγα...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
μια μικρη διορθωση..
δεν μιλαμε για δαγκωμα και ο τιτλος καλο θα ηταν να μπορουσε να αλλαχθει...
εδω μιλαμε για ολικη καταστροφη και με κινδυνο και για την υγεια της...
τι σκυλακι ειναι τι ηλικια εχει αν ειναι ημιαιμο ποσα κιλα ειναι?
η λύση σου βασικα είναι
περισσοτερο εκτονωση
να μπουνε οροι και κανονες στη μεταξυ σας συμβιωση
κρειτ...
οχι το καθενα μονο του και ουτε μ εκαποια συγκεκριμμενη σειρα
ολα τα παραπανω ομως τατοχρονα κι επρεπε να εχεις ξεκινησει απο προχτες...

• Like
Reactions: Orilis and matilda

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Συγνωμη για τον τιτλο του ποστ αν μπορεσει ας το αλλαξει καποιος admin...
Το σκυλακι ειναι 5,5 μηνων ξαψκ ρθσελλ(ημιαιμο) εφοσον δεν το πειρα απο εκτροφεα και το φορουμ το αναγωνριζει ως ημιαιαμο...τΤο βαρος του ειναι 4 κιλα...
Το σκυλι εχει απιστευτη ενεργεια μεσα του...καθε βραδυ παμε βολτα παιζουμε και προσπαθω να το "βγαζω οφ"...
Το πρωι ομως που ξυπναει μεχρι εγω να ξυπνησω και να αρχισει το παιχνιδι βγαζει ολη την ενταση της στο να μασουλαει πραγματα...
Πως μπορω να την αποτρεψω να μασαει τα παιχνιδια της και μετα να τα καταπινει?
Το κρειτ απο βδομαδα θα δρομολογηθει...

• Like
Reactions: GRDANE

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Να ξυπνάτε μαζί. Μόλις σηκώνεται να σηκώνεσαι και εσύ.
Πάρτης τα παιχνίδια και δίνε της dental κόκκαλα...Αυτά τα άσπρα έτσι ώστε και να καταπιεί να μην κινδυνεύει.

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Το να ξυπναμε μαζι ειναι λιγο δυσκολο καθως ξυπναει γυρω στης 6 τα χαραματα..νταξει οχι οτι εγω κοιμαμε μεχρι το μεσημερι...10 ειμαι στο ποδι...αλλα πολλες αυτη ξυπναει και εγω επειδη στον υπνο ειμαι αυτο που λενε και κανονια να βαρανε..δεν την καταλαβαινω...εκτος και αν γαβγισει...
Πιστευω εννοεις αυτα που μοιαζουν σαν χαρτι συμπηνωμενο?
Τα παιχνιδια τα εκρυψα..αλλα ακομα και οταν παιζουμε με το καραβοσκυνο που της εχω αγορασει οταν κοπει εστω και μια τριχουλα στο παιχνιδι θα την μασουλισει..αλλες φορες την φτυνει μετα απο λιγο..αλλες φορες δεν την ξαναβλεπω...γενικα ακομα και ενα χαρτομαντιλο να μου πεσει απο το χερι θα το αρπαζει και θα το κανει χαρτοπολεμο!!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Να θυσιαστεί λίγο ο ύπνος... είναι σαν να έχεις ένα μωρό χωρίς επιτήρηση...είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που κάνει πρέπει να είσαι εκεί... λέγεται αλλοτριωφαγια to κάνουν πολλά κουτάβια....
Ναι είναι σαν λευκή πέτσα ή και μπεζ σε σχήμα κόκκαλο ή παπούτσι ή μπάλα...είναι νόστιμα και ανακουφίζουν πολύ...

vasilhstefarikhs

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2015
100
130
31
Εγω να τον θυσιασω τον υπνο μου δεν εχω θεμα..το θεμα ειναι να καταλαβω μεσα στον υπνο μου οτι ξυπνησε..
Μακαρι ν ερχοταν μ φωναζε..."εεεε μ@λ@κ@ ξυπνησα"..αλλα δεν το κανει...
Αλλα πες οτι βρισκω λυση στο θεμα υπνος..
Ακομα και την ωρα που παιζουμε οτι κοπει θα μασιθει...
Ακομα και το "Αστο" ενω στην ωρα εκπεδευσης το εκτελει οταν τσιμπισει κατι με γραφει κανονικα...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Τότε θέλει και άλλη εκπαίδευση το άστο....
Κανε ανταλλαγή...Όταν λες άστο δίνε λιχουδιά να το αφήνει πιο ευχάριστα αυτό που έχει στο στόμα και πιο γρήγορα.

• Like
Reactions: GRDANE

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα