Την προηγούμενη εβδομάδα καθώς περπατούσα με το σκύλο μου, ακούω από τον κάδο σκουπιδιών φωνές , τόσο δυνατές που σκέφτηκα μήπως έχει γεννήσει καμία γάτα μέσα στον κάδο .. κοιτάω και βλέπω μια σακούλα κλεισμένη , και ανοίγοντας την δυο κουτάβια ένα θηλυκό ένα αρσενικό .. τα άρπαξα χώρος δεύτερη σκέψη , πήρα τηλέφωνο την κτηνίατρο μας και τα έβαλα σε κούτα με θερμοφορα , πήγα κ πήρα σκόνη γάλα κτηνιατρικό και από τότε άρχισε η ιστορία μας.. τα έχω ήδη μια εβδομάδα, ζύγιζαν περίπου 700 γρ το καθένα και τώρα φτάσαμε τα 2,700 !,, βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρήτης . Θέλω να τους βρω ένα καλό σπίτι να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Το έχω κοινοποιήσει μέσω Facebook σε φίλους, γνωστούς, φιλοζωικές οργανώσεις , ότι θα δοθούν τουλάχιστον 45 ημερών. Υπάρχει κάποιος από Ηράκλειο που θα μπορούσε να τα φιλοξενήσει για μια εβδομάδα, μεταξύ 5 μαρτιου και 12 μαρτιου ? Έχω μια επαγγελματική υποχρέωση και δεν έχω βρει κάποιον που να μπορεί και να θέλει να τα φροντίσει .. μέχρι τότε θα είναι περίπου 3-4 εβδομάδων, δεδομένου ότι όταν τα βρήκα μάλλον ήταν νεογέννητα. Τα μάτια τους είναι ακόμα κλειστά φανταστείτε... η γιατρός λέει μοιάζουν με ημίαιμα πόιντερ.. αν ξέρετε κάποιον που ενδιαφέρεται για υιοθεσία, παρακαλώ κοινοποιήστε το λινκ.. https://www.facebook.com/shares/vie...8688336560639¬if_t=story_reshare&ref=notif
Last edited: