Αντιμετωπισα κι εγω αναλογη περιπτωση τον χειμωνα. Ειχε τα κουταβια βρωμικα και το νερο το βραδυ που περνουσα κατα τις 11 καμια φορα, ηταν αδειο φυσικα! Ενα βραδυ σοκαριστηκα, του πεταω απο κατω απο την πορτα ενα χαρτι και του ελεγα για το νερο κτλ κτλ και πως αυτο ειναι κακοποιηση και να κανει κατι ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ..επιπλεον ειχε και ενα πεκινουα και εγραφε "1,5 μηνα" και του εγραψα στο χαρτακι και αυτο, οτι δλαδη δεν φτανει που το εχει εκει 1,5 μηνων το οποιο απαγορευεται τολμαει και το γραφει κιολας. Την επομενη μερα ειχε βαλει 2 μεγαλα μπολ με νερο καθαρο και τα κουταβια ειχαν νερο και την νυχτα..επισης το γελοιο ειναι οτι διορθωσε το "πεκινουα 1,5 μηνα" και εγραψε 2 μηνων!!! ελεος! σε ενα βραδυ μεγαώσε κατα ενα μηνα ε???
Για να μην πολυλογω, χαρηλα ΕΣΤΩ επειδη πλεον θα ειχαν νερο και τροφη τα καημενα..
Σε 6,7 μηνες ομως αυτος δεν πηγαινε καλα και το εκλεινε το μαγαζι, και ειδαμε οτι ηταν κλειστο και ειχε τελειωσει το νερο και η τροφη...το παρακολουθησαμε μια ολοκληρη μερα..και παλι τα ιδια. Την επομενη νερα το πρωι πηγαμε και τα κουταβια ηταν ζαβλακωμενα, φανερα εξασθενημενα..επαιρνα τηλεφωνο αυτο που ειχε στην ταμπελα..τιποτα..εψαξα παντου και καταφερα να βρω ενα κινητο.... στο τελος το σηκωσε του ειπα εγω(ψεματα) οτι ειχε μαζευτει πολυ κοσμος και πως εχουν ενημερωθει οι φιλοζωικες κτλ κτλ και τον τρομαξα και φρικαρε και αρχισε να φωναζει οτι πανε ατομα αργα τη νυχτα και νωρις το πρωι και τα ταιζουν και τετοια...και του λεω "τωρα ομως που μιλαμε δεν εχουν νερο απο τις 12 το μεσημερι και ειναι 6 το απογευμα".........και μου κανει οκ οκ τρεχω τωρα....
ο τυπος ειναι ενας μα!@#κας παιδια...και οταν ακουσε για στυνομια και φιλοζωικες φοβηθηκε..θα του εκανα μεγαλυτερη ζημια αλλα εκλεισε το πετ σε λιγες μερες.
Αυτο που σου προτινω λοιπον ειναι να παρεις τηλ αυτον που ειναι γραμενο στο ονομα του το πετ σοπ, να τον τρομοκρατησεις αναλογως αλλα να τον παρεις σε στιγμη που να μην εχουν και νερο..και αν ειναι ερριστικος και δεν καταλαβαινει θα παρεις αστυνομια και ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σε ακολουθησουν και να πατε εκει μαζι!! Απλα φροντισε να μην εχουν νερο και να ειναι πχ κλειστο το μαγαζι του εκεινη την ωρα για να τον αιφνιδιασεις απο το σπιτι του.. Εκεινη την ωρα λοιπον που θα ειστε εκει με την αστυνομια πες του αστυνομικου να ζητησει την αδεια πωλησης κουταβιων.....εκει τον επιασες τον τυπα!λογικα δεν θα εχει!! επισης με τον νεο νομο το οτι δεν ειχαν νερο και ειναι ετσι βρωμικα οπως στην φωτο που ποσταρες, ειναι κακοποιηση ζωων και τιμωρειται.
Οσο για την φιλοζωικη, εμενα δεν με βοηθησε καθολου η φιλοζωικη της περιοχης μου..ηταν και σαββατο βραδυ...ουτε εισαγγελεας ουτε τιποτα..αλλα αν εσενα στην περιοχη που εισαι ειναι πιο προθυμη, να πατε μαζι καλυτερα..