Κοπρανα προμπλεμ

silkwood

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2013
62
1
Ιεραπετρα Κρητης
Καλημερα!!
εδω και κανα τριμηνο περιπου ταιζω τη μικρη, Ακανα και ηταν μια χαρα απο πασα πλευρα, μεχρι που τη στειρωσα προσφατα, και παρατηρω οτι απο τοτε, τα κοπρανα της ειναι παρα πολυ μαλακα τοσο που δε μαζευονται, και βρομανε παρα μα παρα πολυ, Υπαρχει πιθανοτητα να εχει αλλαξει ΤΟΣΟ πολυ το βιολογικο της ρολοι και ο μεταβολισμος της ωστε να υπαρχει τοσο δραματικη αλλαγη και μαλιστα σε μια κορυφαια τροφη; Η μηπως ειναι κατι αλλο;

Να σημειωσω οτι οποτε της δινω μαγειρευτο
(κρεας η μακαρονια) τα κοπρανα ειναι φυσιολογικα. Any thoughts?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Γενικώς, αν το παρακανεις στη δοση με την acana, παρατηρουνται αυτα τα φαινομενα λογω της υψηλότερης πρωτεϊνης συγκριτικώς με αλλες.

Σιγουρα ομως δεν εχει κατι αλλο; Mηπως της δινεις και ανθρωπινο περισσευμα με μπαχαρικα κλπ και την εχει παει ζουμι;

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
να πω τη δικη μου εμπειρια απο τον ενα μηνα που εδωσα acana .τη πρωτη μερα τα κοπρανα ηταν τουρτα.απο τη δευτερη μερα εστρωσαν ,σφικτα ,αοσμα .τελεια.η δοση που του εδινα ηταν 420 γρμ τη μερα για 38 κιλα περιπου που ειναι (εχω ενα ειδικο φτιαρακι μεζουρα.τρια τετοια τη μερα.ολα πηγαιναν καλα και μια μερα βλεπω να κανει στο τελειωμα παλι νερουλα.λεω στη μανα μου τον εδωσες παραπανω? λεει ναι ,ενα φτυαρακι ακομα γιατι μου εσπασε τα νευρα μουρμουριζοντας ,πεινουσε...δεν τον ξαναδωσε παραπανω και δε ξανακανε νερουλα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Ακριβώς ότι είπαν οι παραπάνω. Μόλις δώσεις παραπάνω ξεκινούν τα μαλακά κακά.
Δεν αφομοιώνεται η παραπάνω τροφή, εντωμεταξύ οι ποσότητες είναι μικρές και όλοι πεφτουμε στην παγίδα να δώσουμε λίγο παραπάνω, μόλις καταλάβουμε ότι πρόκειται για πολύ περιεκτική τροφή και δεν χρειάζεται τότε στρώνουν και τα κακά.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Προσυπογραφω!! Προσοχη με τη δοση, αμεσως μολις δωσεις λιγο παραπανω, γινονται μαλακα. Κι αν την επομενη φορα δωσεις τη κανονικη ποσοτητα, αμεσα επανερχονται.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

silkwood

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2013
62
1
Ιεραπετρα Κρητης
Τελικα ηταν Overdosed! ΤΗς μειωσα κι αλλο την πσοτητα και εστρωσε, τωρα που τελειωσε το τσουβαλι της την αλλαξα σε Royal Canin Maxi Sterilized,
Ομολογω οτι απο κοπρανα ειναι αοσμα, και την τρωει με πολυ περισσοτερη ορεξη απ οτι την Acana.
Α να δουμε πως θα παει αυτη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog