Copy/paste από το περσινό θέμα
Για 4η συνεχή χρονιά...Βαγγέλη...
Αλσος Συγγρού, στον χώρο του θεάτρου, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 10:00
Οσοι θέλετε να έρθετε, να μου το πείτε με σχετική σιγουριά ΜΕΣΩ ΠΜ, μέχρι τέλος του μηνού.
Θέλω να ξέρω όχι πόσα nicknames θα έρθετε, αλλά και από πόσους θα συνοδεύεστε.
Π.χ.: mareco 2 άτομα (δηλαδή εγώ και άλλος ένας)
Οτι θέλετε να πιείτε, εσείς και η παρέα σας, το φέρνετε μαζί σας.
Νεράκι για τα σκυλιά σας, θα εφοδιαστείτε από τις βρύσες του σχολείου που έχει λίγο πιο πριν, για να μην το κουβαλάτε από το σπίτι.
Πριν φτάσετε στο θέατρο, φροντίστε να αδειάσουν τα σκυλιά σας, όσο γίνεται τις κύστες τους.
Εννοείτε πως ειδικά στον χώρο που θα είμαστε, ότι τυχόν κάνουν, το μαζεύουμε.
Οι ιδιοκτήτες των "ζωηρών" σκυλιών, δεν τα αφήνουν από τα μάτια τους, μην πω και από τα χέρια τους.
Γενικά...σεβόμαστε τον χώρο και όσους βρεθούν στον δρόμο μας, που μπορεί να ενοχληθούν από τα λυτά/ζωηρά/φασαριόζικα σκυλιά μας.
Το φλουρί περιλαμβάνει εκπληκτικό γούρι δια χειρός mariakala [Μαράκι ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου], το σούπερ ημερολόγιο της Νατάσσας και...όλο και κάτι ακόμη θα βρούμε
Για 4η συνεχή χρονιά...Βαγγέλη...
Αλσος Συγγρού, στον χώρο του θεάτρου, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 10:00
Οσοι θέλετε να έρθετε, να μου το πείτε με σχετική σιγουριά ΜΕΣΩ ΠΜ, μέχρι τέλος του μηνού.
Θέλω να ξέρω όχι πόσα nicknames θα έρθετε, αλλά και από πόσους θα συνοδεύεστε.
Π.χ.: mareco 2 άτομα (δηλαδή εγώ και άλλος ένας)
Οτι θέλετε να πιείτε, εσείς και η παρέα σας, το φέρνετε μαζί σας.
Νεράκι για τα σκυλιά σας, θα εφοδιαστείτε από τις βρύσες του σχολείου που έχει λίγο πιο πριν, για να μην το κουβαλάτε από το σπίτι.
Πριν φτάσετε στο θέατρο, φροντίστε να αδειάσουν τα σκυλιά σας, όσο γίνεται τις κύστες τους.
Εννοείτε πως ειδικά στον χώρο που θα είμαστε, ότι τυχόν κάνουν, το μαζεύουμε.
Οι ιδιοκτήτες των "ζωηρών" σκυλιών, δεν τα αφήνουν από τα μάτια τους, μην πω και από τα χέρια τους.
Γενικά...σεβόμαστε τον χώρο και όσους βρεθούν στον δρόμο μας, που μπορεί να ενοχληθούν από τα λυτά/ζωηρά/φασαριόζικα σκυλιά μας.
Το φλουρί περιλαμβάνει εκπληκτικό γούρι δια χειρός mariakala [Μαράκι ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου], το σούπερ ημερολόγιο της Νατάσσας και...όλο και κάτι ακόμη θα βρούμε