Κοπή πίτας 2012

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το θέμα που όλοι περιμένετε με μεγάλη αγωνία.

Κοπή πίτας!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, σε βελτιωμένη έκδοση :p

Αλσος Συγγρού, στον χώρο του θεάτρου, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 10.

Παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχές για να φροντίσουμε μέγεθος πίτας ;)

Το μόνο που δεν σκοπεύω να αναλάβω, είναι η σκυλοπίτα. Αν κάποιος έχει κέφι...be my guest...

Θέλω όσοι αποφασίσετε να έρθετε, να μου το πείτε με σχετική σιγουριά μέχρι 29 του μηνού.
Επίσης, θέλω να ξέρω όχι πόσα nicknames θα έρθετε, αλλά και από πόσους θα συνοδεύεστε.
Π.χ.: mareco 2 άτομα (δηλαδή εγώ και άλλος ένας)
Οτι θέλετε να πιείτε, εσείς και η παρέα σας, το φέρνετε μαζί σας.
Νεράκι για τα σκυλιά σας, θα εφοδιαστείτε από τις βρύσες του σχολείου που έχει λίγο πιο πριν, για να μην το κουβαλάτε από το σπίτι.
Πριν φτάσετε στο θέατρο, φροντίστε να αδειάσουν τα σκυλιά σας, όσο γίνεται τις κύστες τους.
Εννοείτε πως ειδικά στον χώρο που θα είμαστε, ότι τυχόν κάνουν, το μαζεύουμε.
Οι ιδιοκτήτες των "ζωηρών" σκυλιών, δεν τα αφήνουν από τα μάτια τους, μην πω και από τα χέρια τους.

Γενικά...σεβόμαστε τον χώρο και όσους βρεθούν στον δρόμο μας, που μπορεί να ενοχληθούν από τα λυτά/ζωηρά/φασαριόζικα σκυλιά μας.

Αυτά προς το παρόν...

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πέρσι δεν ήρθα επειδή είχα φροντιστήρια και Πανελλήνιες.. (όχι πως κατάφερα και τίποτα..)
Φέτος αν και εκείνες τις μέρες θα έχω εξεταστική δεν το χάνω!!!
Είμαι μέσα!!!

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
Δέχεστε ανθρώπους από επαρχία? Μέχρι τότε θα έχω βγάλει και το γύψο από το χέρι........

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι εγώ θα έρθω,αλλά χωρίς το Ρόκυ γιατί θα έχουμε ιστορίες! Ασε που θέλω να γνωρίσω και να χαιδέψω όσα σκυλάκια έρθουν με την ησυχία μου χωρίς τον....ζηλιαρόγατο!!:p
Μόνο πείτε μου που ακριβώς είναι γιατί ομολογώ δεν έχω ξαναπάει στο άλσος!:rolleyes:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Last edited:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Προφανώς είναι στην κηφισίας στο ύψος του ΚΑΤ αν κατάλαβα καλά...το θέατρο δε ξέρω που είναι...οταν πλησιάσει ο καιρός και θέλει κανείς που ξέρει πάμε παρέα...