Κοντός, τιγρέ και Γάλλος...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Με λένε Γιώργο παρόλο που είμαι γαλλικής καταγωγής (Γαλλικό μπουλντόγκ δηλαδή). Είμαι 3 ετών και 2 μηνών, κούκλος, ξεροκέφαλος, χαδιάρης, ναζιάρης και κουτοπόνηρος (η μαμά μου με λέει συνέχεια "λούστρο"). Μου αρέσουν πολύ οι καναπέδες και η μάσα (πεινάω συνέχεια!). Επίσης μου αρέσει και η φίλη μου η Λούση (η γάτα που ζούμε μαζί), αν και με κοροϊδεύει πολλές φορές.

Με τα άλλα σκυλιά δεν τα πάω καλά (γιατί εγώ είμαι ο αργηγός...όλων των σκύλων!) και η μαμά μου λέει ότι αυτό δεν είναι καλό πράγμα και θα κοιτάξει να δει μήπως βρει κάτι που το λέει "εκπαιδευτή" που να μπορεί να βοηθήσει (άμα ο εκπαιδευτής μου δίνει κόκαλα ή μπανάνα θα τα πάμε πολύ καλά!)

Το forum εδώ μου το σύστησε η FrenchieFan, που είναι "βαμμένη μπουλντοκού".

Η μαμά μου σας στέλνει πολλούς σκυλο-χαιρετισμούς!

Γιώργος (με τη μαμά vrmode...)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπημένε Γιώργο, καλώς ήρθες!
Επειδή είσαι γαλλοτραφής θα έπρεπε να είσαι θερμός υποστηρικτής του savoir vivre και όχι να έχεις υποβιβάζεις τη μαμά σου στο ρόλο της Φιλιπινέζας του σπιτιού!
Όταν θα ξεκινήσεις τα μαθήματα σου σε εκπαιδευτή, θα σου κάνω δώρο τα άπαντα του Ζαμπούνη! :wink:

Αγαπητή φίλη vrmode, καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Ο μικρός είναι κούκλος. Να σου ζήσει! :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Παιδιά καλώς σας βρήκα όλους!

@ROTTIE
Στη μαμά μου μάλλον της αρέσει να είναι η Φιλιπινέζα μου. Εξάλλου έχω καταλάβει ότι μόλις την κοιτάξω με το βλέμμα "είμαι ένας πολύ καλός και αθώος σκύλος - δεν κατούρησα εγώ το πόδι του καναπέ - άλλος το έκανε - εγώ έχω δουλειά τώρα (χασμουριέμαι και γλύφω τα πόδια μου)" βάζει τα γέλια και χαίρεται. :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιώργο, μου θυμίζεις το δικό μου θηριάκι, τον Iggy!
«Δεν έφαγα εγώ την παντόφλα, απλά έκανα αισθητική παρέμβαση στην λαστιχένια σόλα» ή «Και τι πειράζει που ξερίζωσα το αγαπημένο σου φυτό? Έτσι κι αλλιώς χρειάζεται μεταφύτευση!» :lol:
Τι να κάνουμε? Αφού σας λατρεύουμε, κάνουμε υπομονή! :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Γεια σου ρε Γιωργο με την φιλιπινεζα μαμα σου!!! :lol: :lol:

Φιλια πολλα απο την Εσμεραλντα!!!
Θυμασαι τοοοοοοτε, που ηρθες να την επισκευτεις?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
@FrenchieFan

Wowww! Κοίτα μέχρι που έφτανε η γλώσσα του από το λαχάνιασμα - και τα μάτια του έχουν πεταχτεί έξω!

Θα φροντίσω να κανονίσουμε συνάντηση σε "ουδέτερο έδαφος" (έξω δηλαδή) την άλλη εβδομάδα... να δούμε τι θα κάνει με την Εσμεράλντα (θα φερθεί σαν κύριος???)

S

SwkDoG

Guest
Γιώργο καλωσόρισες στο dogforum.gr!!... :D

Πάντα έλεγα πως τα σκυλιά έχουν πολλές δυνατότητες και εσύ πράγματι είσαι ένα τρανό παράδειγμα των λεγόμενων μου!...
Γιατί όχι μόνο γράφεις,διαβάζεις και είσαι ο αρχηγός του σπιτιού αλλά είσαι εξοικοιωμένος και με την τεχνολογία και το διαδύκτιο!...Μπράβο Γιώργο!... :D

Θα θέλαμε περισσότερα σκυλιά σαν και εσένα κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι που διατηρείς έχουν πολλά να μάθουν από εσένα...Εύγε!... :D

Α...vrmode καλοσώρισες και εσύ!... :)
Αν χρειαστείς κάτι ρώτα...το Γιώργο... :p :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Θα φροντίσω να κανονίσουμε συνάντηση σε "ουδέτερο έδαφος" (έξω δηλαδή) την άλλη εβδομάδα... να δούμε τι θα κάνει με την Εσμεράλντα (θα φερθεί σαν κύριος???)
Ναι ρε, να το κανονισουμε πραγματικα!
Αλλα μετα της 20 Μαρτιου.
Μεχρι τοτε ειναι σε περιορισμο η πριγιπισσα και δεν την αφηνω να συναντηθει με αγορια !!

Καλυτερα αρχες Απριλου, για να μην του μυριζει και τοσο καλα πια!!
Αν και μολις περνουν οι μερες της γινεται Κατινα παλι και δεν αφηνει κανεναν να την πλισιαζει και να την ακουμπισει!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
@FrenchieFan

Άσε να της περάσει γιατί και ο δικός μου εδώ και 4-5 μέρες με βλέπει ...με άλλο μάτι (καλά φάγαμε - καλά ήπιαμε ...να 'χαμε και μια μαντάμ τώρα!).

Πάντως εδώ είναι πιο κύριος: Πρώτα σε γλυκοκοιτάζει, μετά αρχίζει να σου γλύφει τα πόδια με μεγάλη επιμέλεια και μετά ορμάει για ...τσιριπιπί!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Ααααααααααααααααααα... ευχαριστούμε πάαααααρα πάρα πολύ!!!
=D> =D> =D>

Μερσί-μερσιιιιί μαντμουαζέλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Πήρε δώρο καινούργιο στηθόλουρο με μοτίβο ...μιλιτέρ - ε αυτό βρήκαμε τώρα παιδιά τι κάνουμε!) :lol: