Κονσερβα!

Natassa&Mike

Member
14 Απριλίου 2013
19
1
Γεια σας !!

Επειδη ο Μαικ ειναι πολυ αδυνατος για την ηλικια του καναμε εξετασεις για ερλιχια-καλααζαρ, γενικες...ολα τελοσπαντων αλλα βγηκαν καθαρες...

Οποτε η κτηνιατρος μας προτεινε να του ανακατευω κονσερβα με την ξηρα για να ανοιξει η ορεξη του, και φαει παραπανω και παρει κανενα κιλακι....

εγω δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τις κονσερβες και τωρα ψαχνω καποια αξιοπιστη να παρω....
Καλα λογια διαβασα για την NATURE'S HARVEST ADULT ΠΑΠΙΑ & ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ αλλα εκτος απο παπια εχει και κοτοπουλο στο οποιο εχουμε αλεργια
οποτε ειμαι παλι στο μηδεν....
Εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη??

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Γιατι δεν του παιρνεις κρεατα, του τα βραζεις και του τα ανακατευεις με της κροκεττες?
Μοσχαρι, γαλοπουλα, χοιρινο, αρνι αλλα και ψαρια μπορεις.
Και θα ξερεις τι τρωει- και εχεις απολυτο ελεγχο.

Οι Κονσερβες Landfleisch δεν ειναι ασχημες,

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.732
7.230
Αυτό με την αλλεργία στο κοτόπουλο πώς το διαπίστωσες? (Αν είναι light δηλαδή, αν τρώει κοτόπουλο και είναι για τον κτηνίατρο οκ, άσε την επεξήγηση :D)

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Γιατι δεν του παιρνεις κρεατα, του τα βραζεις και του τα ανακατευεις με της κροκεττες?
Μοσχαρι, γαλοπουλα, χοιρινο, αρνι αλλα και ψαρια μπορεις.
Και θα ξερεις τι τρωει- και εχεις απολυτο ελεγχο.

Οι Κονσερβες Landfleisch δεν ειναι ασχημες,
Landfleish,Belcando,Optidog,Nature harvest και Schesir ειναι απο τις καλυτερες κονσερβες στην αγορα,αλλα αν μπεις σε αυτο τον δρομο θα ειναι δυσκολος ο γυρισμος!

Ποση ωρα θελουν βρασιμο??

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν θεωρω οτι ειναι δυσκολο ο γυρισμος. Εμενα τρωνε "απ ολα".

Κυριος ωμα, αλλα και βραστα και κροκεττα. Την κροκεττα βεβαια την θελουν παντα με κατι μαζι, αλλα δεν με πειραζει.
Τα κρεατα τα βραζω συνυθος 20 λεπτα στην χυτρα- και μετα λιωνουν και τα ανακατευω με την ξηρα.
Ειδικα τωρα το καλοκαιρη μας βολεψε, επειδη ειχαμε μικρη καταψηξη, το επομενο ΣΜ 15 χλμ μακρια και οταν τρωνε ωμα θελω 1 κιλο την ημερα. Με ξερα και συμπληρωμα βραστο χρειαστηκα περιπου το 1/3-1/2.

Natassa&Mike

Member
14 Απριλίου 2013
19
1
Αυτό με την αλλεργία στο κοτόπουλο πώς το διαπίστωσες? (Αν είναι light δηλαδή, αν τρώει κοτόπουλο και είναι για τον κτηνίατρο οκ, άσε την επεξήγηση :D)
οταν ηταν 5 μηνων ειχει βγαλει αλεργιες και υστερα απο ψαξιμο με το κτηνιατρο παρατηρησαμε οτι οατν τρωει κοτοπουλο τα παθαινει αυτα. ενω με αλλες τροφες αρνι,παπια κτλ. δεν εχει τιποτα....

Natassa&Mike

Member
14 Απριλίου 2013
19
1
αν του παιρνω κρεατα θα τα ξεχωριζει και θα τρωει μονο αυτα... εμεις θελουμε να τρωει τισ κροκετες απλα μοθ ειπε να του τις ανακατευω με κονσερβα γιατι αυτες παχαινουν τα σκυλακια πιο ευκολα απ οτι οι κροκετες....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog