Κολύμπι σε λίμνη

Νικόλ32

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
56
1
Καλησπέρα στην παρέα του φόρουμ!
Η Σάννυ σήμερα όταν βγήκαμε βόλτα έφαγε κόλλημα να βουτήξει σε μια μικρή λιμνούλα που έχουμε έξω από το χωριό για να κολυμπήσει.Με τραβούσε μανιωδός(έφαγα και μια βούτα σε κάτι λάσπες)και με το ζόρι την απομάκρυνα επειδή δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω.
Υπάρχει πρόβλημα να κολυμπάει μέσα στο χειμώνα σε λίμνη?
Γενικά επιτρέπεται να κολυμπάει μόνο σε θάλασσα και πισίνα?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γενικά υπαρχει ένα διαστημα (μιας ή δύο?) ημερων μετά τον εμβολιασμο που καλό ειναι ο σκύλος να μη βραχει. Κι επι πλέον, σκύλο που έχεις τόσες λίγες μέρες, τον εμπιστευεσαι να τον λύνεις? Όσο αγαπησιαρα και να είναι η μικρη, όσο κι αν είναι δικη σας, δυσκολα είστε κι εσεις δικοί της σε τόσο μικρό διάστημα. Προσοχη λοιπόν, αλλιως συντομα θα βάζετε αγγελία "Χαθηκε..."

Νικόλ32

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
56
1
Γενικά υπαρχει ένα διαστημα (μιας ή δύο?) ημερων μετά τον εμβολιασμο που καλό ειναι ο σκύλος να μη βραχει. Κι επι πλέον, σκύλο που έχεις τόσες λίγες μέρες, τον εμπιστευεσαι να τον λύνεις? Όσο αγαπησιαρα και να είναι η μικρη, όσο κι αν είναι δικη σας, δυσκολα είστε κι εσεις δικοί της σε τόσο μικρό διάστημα. Προσοχη λοιπόν, αλλιως συντομα θα βάζετε αγγελία "Χαθηκε..."
Συγγνώμη μπορεί να μην έγινα κατανοητή με τον τρόπο που το έγραψα..δεν ανέφερα οτι την αφήσαμε ελεύθερη,εννουσα. οτι την είχα με το λουρί και αυτή με τραβούσε με δύναμη προς την λιμνούλα.
Δεν ξέρω που τη βρήκε τέτοια δύναμη(αφού έχει υποστεί και θλάση και είναι ψιλοτραυματισμενη).
Σε ευχαριστώ!

Last edited by a moderator:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αν εχει κανει ολα τα εμβολια και ειναι ρατσα που εχει αντοχη σε χιονια και κρυα νερα σε θαλασσα λιμνη και ποταμι ελευθερα,,, σε πισινα δεν θα το ελεγα γιατι η πολυ χλωρινη βλαπτει,,, επισης και η πολυ λιγη χλωρινη παλι βλαπτει,,,

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
βρέ παιδιά η μάνα μου όταν πηγαίνω την μικρή για μπάνιο μου φωνάζει πώς θα αρρωστήσει χειμωνιάτικα στην θάλασσα.την πηγαίνω όταν έχει καθαρά νερά,σχετικά καλό καιρό και άντε να έχει λίγο αεράκι .

μα να της λέω είναι σκυλιά του νερού και μου πετάει πώς στον καναδά όχι στην ελλάδα..:eek:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Τα λαμπ δεν έχουν ανάγκη, και ειδικά όχι στην Ελλάδα.
Τα αφτάκια της μόνο να στεγνώνεις καλά όταν τελειώσει το μπάνιο και αν δεν ελχει ήλιο και την ίδια.
Με καταιγίδα μην την πηγαίνεις μόνο για ευνόητους λόγους. :p
AΝ έχεις θάλασσα κοντά σου να το εκμεταλευτείς είναι ότι πρέπει για το λαμπ σου. Έχε την με μακρύ ιμάντα αν φοβάσαι μήπως κολυμπήσει πολύ βαθιά και δεν βγαίνει.

Νικόλ32

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
56
1
Ναι όντως τα λαμπ έχουν ένα πάθος με το νερό.Μιας φίλης μου δε λέει να βγει με τίποτα από την θάλασσα...λέπια βγάζει.
Είναι αναγκαστικό να έχει κάνει ΟΛΑ τα εμβόλια ή μπορεί να μπαίνει αφού έχει κάνει το εμβόλιο για λεπτοσπείρωση που ανέφερε πιο πάνω η
Alexια??
Σας ευχαριστώ πολύ όλους
:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn