Κολπο για να τρωει ενας πολυ δυσκολος κροκετα...

Ouritsos

Member
5 Μαρτίου 2012
21
0
Lamia-Patra
Λοιπον και ενω εχω τραβηξει τα πανδηνα να κανω την ξεροκεφαλη Ουριτσα να φαει την κροκετα της κατελειξα στην πιο καλη και οικονομικη ιδεα!!!!

Κρατηστε μεσα σε ενα βαζακι:

-ζουμακια απο φαγητα κατα προτιμηση με λαδακι (κυριως απο φαγητα μαγειρεμενα στον φουρνο για να μν "καει" το λαδι)

-Αν δεν ειστε του μαγειρεματος ενας κυβος κοτας-βοδινου με μειωμενο αλατι διαλυμενος σε νερακι μαζι με λαδακι...

Τωρα εχω σε ενα βαζακι κρατιμενο λαδακι απο αρρνακι με πατατες που εφτιαξα χθες και απλα καθε φορα που της βαζω και το ανακατβω στην κροκετα μας τρεχουν τα σαλια...

Last edited:

Ouritsos

Member
5 Μαρτίου 2012
21
0
Lamia-Patra
Πιστεψε δεν ειναι απλο......ο σκυλος μου απλα δεν τρωει...την εχω αφησει νυστικη απειρες φορες...αυτο τον μηνα ετρωγε ανα 3-4 μερες μια φορα..της εβγαζα το φαγητο της για 15 λεπτα σε καθε τησ ταισμα και μετα της το μαζευα... ....ειναι ακομα μικρη και δεν νομιζω οτι της κανει και καλο να μενει νυστικη...τοσες μερες...και ετσι βγαλαμε ολο το Νοεμβρη....Ενταξει δεν λεω εκανα οικονομια....αλλα ο σκυλος απλα δεν επερνε μπροστα να φαει....μπορει να το συνεχιζα...μεχρι να αρχισει να τρωει..αλλα για αλλη μια φορα μου συνεβει το ιδιο πραγμα για το οποιο ο σκυλος μου δεν τρωει...
Αρχισε να κουτσαινει παλι και επρεπε να τη χαπακωσω...εχει πανοστειτιδα...αρα καπως πρεπει να την κανω να φαει....
ασε που απο την νυστια που εκανε και την ξεροκεφαλια της με ειχε πεθανει καθε πρωι στον κιτρινο εμετο....

Last edited:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
εμενα αυτο με τα ζουμια δεν πιανει.
γλυφει το ζουμι και τις κροκετες τις αφηνει παλι.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Αυτό το κόλπο το κάνω εδώ και 2 μήνες τώρα, μου το είχε πει η κτηνίατρος. Δεν το κάνω όμως συνέχεια, πότε του δίνω σκέτες κροκέτες, πότε με 1 κουτ. γλυκού ζουμάκι απο διάφορα φαγητά (έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο ζουμί απο μακαρόνια και στην κοτόσουπα!). Επίσης, όποτε μπορώ, αγοράζω και κονσερβούλες Schesir και του βάζω μια κουταλιά μέσα στις κροκέτες του οταν βλέπω ότι βαριέται να τις φάει σκέτες.
Το θέμα είναι ότι μέχρι και πριν κανα 10ήμερο έτρωγε τις κροκέτες του σε χρόνο dt, είτε σκέτες είτε με ζουμί. Τώρα τελευταία μου κάνει τον δύσκολο. Με το ζόρι να φάει.Μεχρι που τις βάζω στο kong για να παίζει και να τρώει.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
το εκανα και εγω και το απποτελεσμα να γλυφει τις κροκετες και να μην τρωει.. τουλαχιστον στον δικο μου δεν επιασε..

Ouritsos

Member
5 Μαρτίου 2012
21
0
Lamia-Patra
Αστα να πανε...δραμα ειναι οταν γινονται μιζερα με το φαγητο τους...και εγω εβαζα κονσερβα μεσα...και το σκοτωνε...Αλλα και λογω χρηματων μιας και με τα λεφτα που εβαζα και για τις κροκετες θα τα εδινα για να παρω την πιο ακριβη τροφη...αλλα και κυριοτερα τα δοντια τησ δεν δειχνα καλα σημαδια με την μαζι με κονσερβα....ειχα αρχισει και περναν την κατιουσα...

Ouritsos

Member
5 Μαρτίου 2012
21
0
Lamia-Patra
Αν του βαλεις λαδακι μια κουταλια αρωματισμενο και αυτο απλωθει πολυ καλα στις κροκετες τοτε παλι δεν τρωει...???

michaliscrete

Member
3 Δεκεμβρίου 2012
18
0
ΑΘΗΝΑ
Καταρχάς θα ήθελα να σας χαιρετήσω όλους σαν καινούργιο μέλος της παρέας σας και ελπίζω να μάθω πολλά από εσάς. Όσο για το θέμα εγώ τον ξεγελάω με λίγο κιμά 50 γραμμάρια την ημέρα και το λατρεύει. Επίσης είναι πολύ πιο φτηνό από τις κονσέρβες αφού με ένα κιλό την βγάζω περίπου είκοσι μέρες και σίγουρα από τις φτηνές πολύ πιο ποιοτικό.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πάρετε μια ξηρά που είναι πιο μαλακή ώστε να απορροφά τα υγρά. Διαφορετικά αφήστε κανένα μισάωρο το ζωμό μέσα στην κροκέτα για να γίνει λαπάς..

Σε περίπτωση που το σκυλί παίρνει φάρμακα και πρέπει να τρώει, δεν εφαρμόζεις την ίδια τακτική. Απλά του δίνεις κάτι για να φάει..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog