Κολληματα με την ουρα!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τι αλλο θα ακουσω ακομα?
Ενω απαγορευεται πια το κοψιμο ουρας στα σκυλια, μερικοι βεβαια το κανουν ακομα!
Και επειδη με ενδιαφερει παντα το ΓΙΑΤΙ- εδω δυο αποψεις που ακουσα τωρα τελευταια.
Το ενα ειναι ενα ημιαιμο ( απο του γειτονα την γεννα με τα 8 που ειχα γραψει παλιοτερα) που ειναι ημιμακρυτριχω- και εχει χρωμα μαυτο- πυρινο. Του εκοψαν την ουρα για να γινει Rottweiler!!! Ναι! Ακριβος ετσι!! Και μονο ετσι γινονται Rottweiler τα μαυροπυρινα κουταβια!!

Και το δευτερο- το ακουσα χτες, οταν ειδα παλικαρι που ειχε μωρο Rott με φρεσκοκομμενη την ουρα ( 2,5 μηνων θα πρεπει να ηταν τουλαχιστον!!!) οποιος με πληροφορισε οτι ξερει οτι απαγορευται- αλλα το εκανε για να μην τον περνανε για ημιαιμο, οταν θα θελησει να τον ζευγαροσει!

Αρα- δεν εχει σημασια τι σκυλο εχεις- αρκει να ειναι μαυροπυρινο και να εχει κομμενη ουρα!! Να το ξερετε δηλαδη!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Οπότε εμενα ο δικός μου που ειναι μαύρος, αν του "πεταξω" μερικές ανταυγιες του κοψω και την ουρα έχω καμια ελπίδα? :p

koyrsaros_gr

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
59
3
σαν το ανεκδοτο ακουγεται ''πριν του κοψω την ουρα και τον βαψω μαυρο ητανε κροκοδειλος''

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Αμάν! να δεις που ο δικός μου ξεχωρίζει ότι είναι ημίαιμος επειδή έχει λίγο άσπρο και ουρά! Πω πωωωωωωωω! τι θα κάνω τώρα?! Πώς θα αντικρίσω τον κόσμο με ημίαιμο σκύλο? απαπαααααα! Τι μου 'μελε να πάθω η κακομοίρααααα!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Παντως η αληθεια ειναι οτι και εμας που βλεπουν τη Μοκα με ουρα(και αφου λεμε οτι τη βρηκαμε αδεσποτη) με ρωτανε αν ειναι ημιαιμη..οταν ρωταω γιατι μου απαντανε οτι δεν εχει κομμενη ουρα γι αυτο και η απορια :p

Shaya

Active Member
29 Ιανουαρίου 2013
33
0
χθες που πηγα τη μικρη μου βολτα στο παρκο συναντησαμε ενα rottie το οποιο μου ειπαν οτι ειναι 6 μηνων και ειχε προβληματα υγειας κ γιαυτο δεν εχει αναπτυχθει οπως θα επρεπε..το σκυλακι ηταν μικροτερο σε μεγεθος απο τη Shaya μου που την αλλη βδομαδα γινετε 4 μηνων και με πολυ περιεργο τριχωμα..και αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι μολις ειχαν κοψει την ουριτσα της...τι να πω..δεν εφτανε που το καημενο ταλαιπωριοτανε απο τις αρρωστιες επρεπε να ποναει και η ουριτσα της???το λυπηθηκα πραγματικα..

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
κι εμένα με ρωτάνε εάν είναι καθαρόαιμο... Δεν το είχα υποψιαστεί πως η ουρά τους κάνει να αναρωτιούνται.

Εχθές είδα ένα κουτάβι με κομμένη ουρά, κι όταν τους είπα πως απαγορεύεται αυτό που έκαναν και πως κακώς την έκοψαν έτσι κι αλλιώς, μου απάντησαν:
Δεν την κόψαμε εμείς, η μαμά τους τους την έκοψε με τα δόντια της!!!

Δεν απάντησα. Μετά από τέτοια απάντηση, προτίμησα να μην μιλήσω.
Η μαμά ήξερε σε ποιό ακριβώς σπόνδυλο έπρεπε να την κόψει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn