Κοκόνι

savvinio

Member
5 Μαρτίου 2013
9
0
Καλησπέρα παιδιά.

Είχα μέχρι τον Γενάρη ένα αξιαγάπητο κόκερ σπάνιελ αλλά ο καρκίνος μου το πήρε μακριά κι ενώ είπα ότι δεν θα ήθελα νέο σκύλο δυστηχώς δεν αντέχω χωρίς αυτό.

Ψάχνομαι για σκυλί ράτσας "Κοκόνι" αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να βρω που μπορώ να βρω ενα τέτοιο. Αν μπορείτε παίδες βοηθήστε με γιατί χωρίς τατράποδη παρέα δουλειά δεν κάνουμε.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
στελιος μακαριτης-εκτροφεας τηλ. να δωσω;

meredith

Active Member
23 Μαρτίου 2012
31
0

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
στελιος μακαριτης-εκτροφεας τηλ. να δωσω;
Δεν θα τον βρει.
Καλύτερα στο γκρουπ του facebook, που αναφέρεται και σε άλλα threads δικά μας.

savvinio

Member
5 Μαρτίου 2013
9
0
Δεν θα τον βρει.
Καλύτερα στο γκρουπ του facebook, που αναφέρεται και σε άλλα threads δικά μας.
Φίλε μου καλημέρα και σε σένα. Επειδή πίστεψε με έψαξα τα thread αναλυτικά και όσο να είναι έχω ζαλιστεί ψάχνοντας εδώ και 3 ημέρες. Πιστεύεις μπορούμε να το βρούμε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Το link που σου παρέθεσε η Stamatia, το άνοιξες καθόλου;

savvinio

Member
5 Μαρτίου 2013
9
0
Δεν έχει κάποιο από αυτά διαθέσιμο κοκόνι. Επίσης είδα κάτι για εκτροφείο στη Σύρο και ότι ο Μακαρίτης έχει βρεί σκυλιά σε κάποιους. Αυτά είναι post Γενάρη που λέω. Για αυτό ψάχνω τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Συγγνώμη αν εκνευρίζω απλά ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Δυσεύρετη ράτσα σε σχέση με τις άλλες αλλά δεν τα παρατάμε. :)

savvinio

Member
5 Μαρτίου 2013
9
0
Καλησπέρα. δυστηχώς δεν βρήκα κάτι γιατί είναι και παλιά τα πόστ. Είδα για ένα εκτροφείο στη Σύρο και ότι ο Μακαρίτης έχει βοηθήσει κόσμο. Για αυτό ψάχνω τα στοιχεία τους.
Συγγνώμη αν εκνευρίζω με τις απορίες μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Ψάξε να βρεις την σελίδα του γκρουπ στο facebook. Εγώ δεν μπορώ να στο υποδείξω αυτή την στιγμή, για τεχνικούς λόγους. Αλλά νομίζω, ότι μέσα στο παραπάνω link, αναφέρεται. Για ρίξε μια ματιά.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Καλημέρα,
Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον κ. Μακαρίτη ή την κα Δάφνη Καρυοφίλη. Τα τηλέφωνα τους μπορείς να τα βρεις απο τον ΚΟΕ.
Επίσης κατά διαστήματα προσφέρονται για υιοθεσία αξιόλογα δείγματα απο διάσωση.

savvinio

Member
5 Μαρτίου 2013
9
0
Καλημέρα,
Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον κ. Μακαρίτη ή την κα Δάφνη Καρυοφίλη. Τα τηλέφωνα τους μπορείς να τα βρεις απο τον ΚΟΕ.
Επίσης κατά διαστήματα προσφέρονται για υιοθεσία αξιόλογα δείγματα απο διάσωση.
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πήρα στον ΚΟΕ δεν επιτρέπεται μου είπαν να μου τα δώσουν και άφησα τηλέφωνο και όνομα. Ας ελπίσουμε να μου απαντήσουν.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
View attachment 44332 By the way αυτή ήταν η κουκλάρα μου
Πολυ ομορφη ηταν... :(
Να σου πω, οταν παρεις το καινουριο κουταβι προσπαθησε να μην το συγκρινεις με το παλιο. Με το καλο το νεο μελος. Σε νιωθω για την ανυπομονησια σου αλλα δεν πρεπει να βιαστεις και να κανεις επιπολαιες κινησεις :)

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Όταν έψαχνα για κοκόνι είχα στείλει email στον κύριο Στέλιο [το είχα βρει ή στην σελίδα του ΚΟΕ ή στην προσωπική του σελίδα στο φβ] μου είχε απαντήσει μετά από λίγο καιρό, αλλά εγώ είχα ήδη αρχίσει διαδικασία υιοθεσίας για την Μελιτοάχνα μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT