"Κοκόνι για σπίτι?"

waverunner

New Member
8 Ιανουαρίου 2020
3
3
47
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέα στο φόρουμ σας και ο λόγος της εγγραφή μου είναι ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς σκύλο (λόγω "απώλειας"), αποφάσισα και πάλι να βρω ένα σκύλο συντροφιάς.

Μεγάλωσα με Γερμανικούς Ποιμενικούς, που είχαμε είτε μόνους τους είτε αργότερα με κάποιο παιδί τους μέχρι πριν κάποια χρόνια που αφού τον τελευταίο χάσαμε από ασθένεια, προτιμήσαμε ένα σκύλο συντροφιάς στο πατρικό μου σπίτι. Μετά από χρόνια χάσαμε και τον σκύλο αυτό και έτσι μείναμε για κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς σκυλί στο σπίτι.

Όταν παντρευτήκαμε με το σύζυγό μου (και ο σύζυγος μεγαλωμένος με σκυλιά), ξεκαθαρίσαμε από την αρχή, ότι η οικογένειά μας θα μεγαλώσει σύντομα, προσθέτοντας νέα μέλη. Επιθυμία ήταν να κάνουμε παιδιά και να έχουμε και σκυλάκι. Δυστυχώς κάποια προβλήματα υγείας (σοβαρά και μη) μέχρι τώρα μας είχαν κρατήσει μακριά από αυτήν μας την επιθυμία.

Πλέον όμως, είμαστε έτοιμοι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας προσθέτοντας σε αυτήν ένα σκυλάκι (για αρχή).

Με δεδομένο ότι δεν ζούμε στην ύπαιθρο, ή σε σπίτι με κήπο, η επιλογή μας είναι ένα σκυλάκι συντροφιάς.

Καταλήξαμε στο "κοκόνι"! Ελληνική αρχαία ράτσα και ¨σκύλος για σπίτι¨! Προίκα έχουμε, χώρο έχουμε, το σκυλάκι μας λείπει!

Η βοήθεια που θέλουμε λοιπόν είναι η εξής!!! Πού θα το βρούμε?

Ψάχνουμε είτε αγγελίες, είτε εκτροφεία, είτε καταφύγια. Αλλά δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε.

Εάν η παράθεση στοιχείων είτε εκτροφέα, είτε κάποιου καταφυγίου απαγορεύεται, παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας με κάποιο προσωπικό μήνυμα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Like
Reactions: Yorkaddict

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ.

Δύο γνωστοί κυνοτρόφοι είναι
Στέλιος Μακαρίτης
Βαγγέλης Παπαδιόχος

Ελάτε σε επικοινωνία με τον ΚΟΕ ώστε να σας δώσουν στοιχεία ( εκτός και αν υπάρχει ακόμα πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα ... ). Υπάρχει μια ομάδα σχετικά με το κοκόνι, ας κάνετε μια "βόλτα".

Αγγελίες από κουταβέμπορους να τις αποφύγετε.

* Είδα το παρακάτω στο straykokoni

"ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΥΦΟ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΚΟΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6948056367 "

Ένα τηλέφωνο ίσως ξετρυπώσει "λαγό" :)

Tony91

Well-Known Member
9 Μαϊου 2019
95
88
33
Αθήνα
Αμα δεν θέλετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, Φουλ από αγγελίες για κοκονακια...!!!!
Και η κοπέλα μου αδέσποτο το βρήκε!

waverunner

New Member
8 Ιανουαρίου 2020
3
3
47
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ.

Δύο γνωστοί κυνοτρόφοι είναι
Στέλιος Μακαρίτης
Βαγγέλης Παπαδιόχος

Ελάτε σε επικοινωνία με τον ΚΟΕ ώστε να σας δώσουν στοιχεία ( εκτός και αν υπάρχει ακόμα πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα ... ). Υπάρχει μια ομάδα σχετικά με το κοκόνι, ας κάνετε μια "βόλτα".

Αγγελίες από κουταβέμπορους να τις αποφύγετε.

* Είδα το παρακάτω στο straykokoni

"ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΥΦΟ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΚΟΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6948056367 "

Ένα τηλέφωνο ίσως ξετρυπώσει "λαγό" :)
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Έχω επικοινωνήσει με τον ΚΟΕ αλλά όπως αναφέρετε κι εσείς δεν δίνουν στοιχεία λόγω του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Προς ενημέρωση όμως και άλλων ενδιαφερόμενων αυτά που μου είπαν είναι τα εξής:

1/ να περάσω κάποια στιγμή από τα γραφεία τους στον Άγιο Στέφανο να μου δώσουν στοιχεία
2/ για εκτροφείς να κοιτάξω τα αποτελέσματα περασμένων αγώνων για να βρω ποίοι είναι και
3/ να γραφτώ σε κάποιες ομάδες στο facebook (το έκανα) για να βλέπω αγγελίες

Όσον αφορά στα δύο ονόματα που μου δώσατε, σας ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω facebook καθώς δεν έχω βρει κάπου τα στοιχεία τους.

• Like
Reactions: mareco

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Καλως ήρθες!

Στην θέση σου θα επιδίωκα να έρθω σε επαφή και με τους 2 που αναφέρθηκαν.
Επίσης κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τα κοκονια θα βρεις εδώ και εδώ