Κοκονάκι!!

doggy27

Member
11 Μαϊου 2012
5
0
Γεια σας,πρωτα απ'ολα να σας συγχαρω για το συγκεκριμενο forum.
Λοιπον μετα απο 1 χρονου ψαξιμο σχετικα με τα σκυλακια αποφασισαμε(εγω και η οικογενεια μου)να αποκτησουμε ενα σκυλακι.
Ετσι λοιπον αποφασισαμε να κοιταξουμε λιγο τα κοκονια που και ως προς το χαρακτηρα μας αρεσουν και ειναι ομορφα εμφανισιακα και πισεουμε οτι θα μπορουσαμε να ανταποκριθουμε στις αναγκες της φυλης.
Ενοειται οτι εχουμε αποκλεισει πετσοπαδες και ιδιωτες και θελω να ξερετε οτι το σκυλι δεν προκειται να το παρω για δωρο στα παιδια.
Ετσι λοπον,μηπως ξερετε καποιο καλο εκτροφειο γι αυτο το σκυλακι;
Πηρα τηλεφωνο τον ΚΟΕ και μου ειπε να του στειλω e-mail εδω και 3 εβδομαδες και δεν εχουν απαντησει ακομα.
Οποτε εαν σας ειναι ευκολο και ξερετε καποιο καλο εκτροφειο σας παρακαλω ενημερωστε με:D:D:D:D:D

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
υπαρχει ο στελιος μακαριτης που εκτρεφει κοκονια!
επισης υπαρχει και μελος που θα εμφανιστει φανταζομαι για ποστ!
καλως ηρθες πολυ καλη επιλογη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Ο κος.Μακαρίτης, αύριο το πρωί παρουσιάζει στο Μαρούσι, αυτό το σεμινάριο:

Φυλές που μιλούν μόνο ελληνικά!

{Σάββατο, 12 Μαϊου, 11 π.μ.}

Ομιλητής:
Στέλιος Μακαρίτης, Διεθνής Κριτής όλων των φυλών

Έξι φυλές, με ελληνική καταγωγή... Υπάρχουν ακόμα;

Ποια χαρακτηριστικά τις κάνουν τόσο ξεχωριστές; Γιατί οφείλουμε να συμβάλουμε στη διάσωσή τους;
Κοκόνια, Ελληνικός Ποιμενικός, Λευκό Ελληνικό τσοπανόσκυλο, Μολοσσός της Ηπείρου, Κρητικό Λαγωνικό, Ελληνικός Ιχνηλάτης.
Πληροφορίες: Dog Talk - Owners Psychology School

doggy27

Member
11 Μαϊου 2012
5
0
Ενημρωθηκα για το συγκεκριμενο σεμιναριο αλλα δυστηχως δεν γινετε να παω αυριο ανα και θα το ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ο λογος ειναι οτι αυριο παω στους γονεις μου (Ξανθη)και ειναι δυσκολο να παω.Μηπως ξερετε αμα θα γινει κατι παρομοιο ;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ