Καλησπερα!Εχω ενα θεματακι με το κουταβι μου το οποιο ειναι 3,5 μηνων.....την πρωτη μερα που τον εφερα σπιτι πριν προλαβουμε καλα καλα να πτησουμε το ποδι μας στην αυλη του επιτεθηκε μια γατα!δεν την ειδα εγκαιρως κ ετσι δεν μπορεσα να τον προστατευσω πριν συμβει το μοιραιο απο τοτε ακομα κ αν μυρισει γατα τρεχει να γαυγισει αν η γατα κανει να πλησιασει κλαιει κ κατουριεται!το ιδιο συμβαινει κ οταν συνανταμε σκυλακια στο δρομο μας.....Επισησ να προσθεσω οτι σε γενικες γραμμες εχω μια ιδεα για το πως πρεπει να το κανω απλως δεν εχω φιλους με σκυλια ετσι ωστε να ξεκινησω καπως ομαλα με σκυλια που ξερω οτι δε θα του επιτεθουν κ ετσι δεν τον εχω παει ακομα στην πλατεια βολτα φοβαμαι οτι εκει θα γινει της τρελης κ δε θα θελει να ξαναπαει!Αν ξερετε καποια λυση στο προβλημα η καποιος που να μενει Κερκυρα μπορει να βοηθησει με το δικο του σκυλακι θα ηταν πολυ καλο....Να σας πω επισης οτι προχθες αφου συναντησαμε ενα κανισακι που του εριχνε δυο κεφαλια ο δικος μου κ κατουρηθηκε φυσικα μετα τον εβαλα μπροστα σε μια τζαμαρια να βλεπει τον εαυτο του κ μετα απο κανα 10λεπτο πλησιασε να μυρισει χωρις να κλαιει κ να τραβιεται....Μηπως να συνεχισω ετσι μεχρι να ειναι πιο ανετος ????