Γεια σας και παλι παιδια! Λοιπον το θεμα εχει ως εξης. Η μικρη μου Ηβη αγριευει σε αλλα σκυλια και ειναι μονο 2 μηνων και κατι. Δεν ξερω αν φταιει επειδη φεραμε τα αλλα σκυλια μεσα στον "χωρο" της, ας το πουμε ετσι, αλλα με εχει μπερδεψει αρκετα. Βασικα στην αρχη που ειχε δει το αλλο σκυλι πηγαινε και ξαπλωνε διπλα της αλλα η αλλη δεν την ηθελε και μολις μετα την "δεχτηκε" εγινε το αντιθετο. Δηλαδη, εκει που στην αρχη παιζανε μετα η Ηβη αρχισε να αγριευει (ειχαν σηκωθει οι τριχες στην ραχη της και ψιλοδαγκωνε το αλλο σκυλι). Θελω απο τωρα που ειναι κουταβι να ειναι κοινωνικο με τα αλλα σκυλια αλλα δεν ξερω καποιον που να εχει κουταβει και να τα αφησουμε να παιξουνε. Λεω κουταβι γιατι πιστευω οτι ετσι θα γινει πιο κοινωνικη. Ισως αγριεψε με τον αλλο σκυλο ( Σπιθα την λενε ) επειδη εκεινη προσπαθουσε να της επιβληθει. Ακομα θελω να προσθεσω οτι στην αρχη δεν την ηθελε η σπιθα γιατι εκεινη θεωρουσε εμας δικους της. Η σπιθα ειναι το αλλο μας σκυλι (βασικα του θειου μου) απλα την εχουμε στην αυλη και εχουμε την Ηβη μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μικρουλα ακομα μετα θα δουμε αν θα ειναι κι εκεινη στην αυλη. Αλλα δεν θελω να μεγαλωσει η Ηβη και να μαλωνουνε με την Σπιθα και γενικα δεν θελω να μαλωνει με τα αλλα σκυλια. Ξεχασα να σας πω οτι της προαλες ειχε ερθει μια φιλη μας και ειχε φερει και το σκυλακι (γουεστι) της μαζι για να παιξουνε με την Ηβη και στην αρχη η Ηβη ηταν μια χαρα και που και που του αγριευε. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Μου φαινεται μικρη για να αγριευει απο τωρα σε σκυλια μεγαλυτερης ηλικας. Και αυτο που με παραξενευει πιο πολυ ειναι οτι την πηραμε απο ιδωτη και εμχρι τους δυο μηνες ζουσε με την μητερα και τα αδερφακια της. Συγγνωμη για την πολυλογια απλα ηθελα να εξηγησω ακριβως την κατασταση μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει!!