Κλωνοποίηση του Trackr

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αστυνομικό σκύλο στς ΗΠΑ που έσωσε ένα σωρό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και μιας γυναίκας από τα συντρίμια των Δίδυμων Πύργων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Τον κλωνοποίησαν λοιπόν επί πέντε (μέχρι και θηλυκή εκδοχή του βγάλανε, λέει!) και εκπαιδεύουν τώρα τα κουτάβια για επικίνδυνες αποστολές:

http://www.cnn.com/video/#/video/living/2010/12/22/giving.in.focus.trackr.legacy.cnn?hpt=T2

(Ωραία, πάω τώρα πίσω στο μαγγανοπήγαδο διότι φωνάζει το Μουφ να τελειώσω το μεγάλο τραπέζι της τραπεζαρίας!!:eek::eek:)

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Καλημερα ! Sara
Μεταξυ μας, να μη μας ακουσουνε και οι αλλοι.......:)
Ο συνδεσμος που αναρτησες μας ξεναγει στην παγωμενη Πιον Γιαν πρωτευουσα της Βορειας Κορεας !
Το παρακολουθησα βεβαια ενδιαφερον.

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Ω ρε μαγκα μου ! Καλα τι να λεμε τωρα .
Οι ανθρωποι ειναι καμια 680 χρονια μπροστα.
Και φτηνουτσικα ε ?
Για μια χουφτα ψωροδολλαρα. 138 χιλιαδιτσες και εισαι αρχηγος...
Ολα τα λεφτα η τελευταια ερωτηση του δημοσιαγραφου στον επιστημονα το γεννετιστη, στο πρωτο βιντεο, οταν και τον ρωταει " και απο κλωνοποιηση στους ανθρωπους, πως παμε ? "
Μετα απο κανα τεταρτο απαντησε το αλανι....: " Δεν μας ενδιαφερει να αναμειχθουμε με την ανθρωπινη κλωνοποιηση ! "
Πεθανα.....χαχαχαχαχαχαχ
ΥΣ: Legacy τι σημαινει ??

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Είναι αυτό που λέμε "κληρονομιά", όπως πολιτιστική κληρονομιά. Θα πρέπει να υπάρχει και καλύτερος όρος στα ελληνικά αλλά δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή, μάλλον κληροδότημα μεταφορικά.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν κλωνοποιούνταν το Μουφ. Θα μπορούσε κανείς ίσως μεγαλώνοντάς τον σωστά να μην του εμφυσήσει την αγωνία του χλαπακιάσματος ή να αναπτυσσόταν σωστά η μουσούδα του? Πάντως την ουρά θα την κρατούσα σίγουρα διότι είναι πολύ ωραία. :)

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Κλωνοποίηση είδους, αλλα ποτέ δεν έχει γίνει κλωνοποίηση χαρακτήρα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν είναι εκτροφή αυτό....
και να πέσει το κόστος......φαντάζεσαι να γερνάς με την Ηρα 1, μετά την Ηρα 2, μετά την Ηρα 3????
εντελώς προκάτ και μπαναλαρία...το θέμα είναι να έχει και λίγο περιπέτεια η φάση!!!!!

εσύ Αρη μου ήδη απο την Ηρα 2 θα είχες πετύχει τρομερή εκπαιδευσιμότητα και πνευμα συνεργασίας αφού θα πρόβλεπες τα πάντα....αλλά το βρίσκεις το ίδιο ενδιαφέρον με ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα με την Ηρα 1 ? :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εγώ έχω μια μάλλον βλακώδη ερώτηση: οι σκύλοι καταλαβαίνουνε ότι έχουν δίπλα τους τον κλώνο τους? Π.χ. το Μουφ θα ζήλευε ένα δεύτερο Μουφ που θα ήταν κλώνος του? Πώς θα αντιμετώπιζαν τυχόν ομοιότητες του χαρακτήρα τους?

Προσωπικά πάντως, όσο και ν' αγαπώ το Μουφ, δε νομίζω ότι θα το κλωνοποιούσα ακόμα και να είχα τα λεφτά. Αν π.χ. πάθει τίποτα (ξύλο να χτυπήσω, να κουνηθούμε απ' τη θέση μας και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά), θα προτιμούσα να βρω έναν άλλον Αυστραλέζο που να μου ταιριάζει, άλλωστε από πεταμένα Μούφια είναι γεμάτος ο τόπος και όλο και κάποιο θα έχει ουρά... :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
.....φαντάζεσαι να γερνάς με την Ηρα 1, μετά την Ηρα 2, μετά την Ηρα 3????
εντελώς προκάτ και μπαναλαρία...το θέμα είναι να έχει και λίγο περιπέτεια η φάση!!!!!
better the devil you know