Κλωνοποίηση σκύλου, μια λύση?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ωραια!!!!!ας σταματησουμε την ροη της ζωης γιατι μπορουμε να την διατηρησουμε με την ηδη υπαρχουσα!!!Ποιος απο εσας θα το ηθελε αυτο για το σκυλι του????
εζησες μαζι του,περασες καλα,το αγαπησες,το λατρεψες αλλα ο δικος του κυκλος ζωης εκλεισε..θα κανουμε πειραματοζωα τα σκυλια γιατι παλι μας την εδωσε εμας και παλι εμεις θελουμε τα πραγματα διαφορετικα??δηλαδη τοσα εκατομμυρια χρονια που τα ζωα και οι ανθρωποι ζουνε και πεθαινουν κατι δν πηγαινε καλα ε??
νομιζω οτι ειναι μια ακομα προσπαθεια του ανθρωπου να το παιξει θεος(η μαλλον φυση) ενω δν ειναι αυτη η δουλεια του..και συνηθως στη φυση(αλλοι το λενε και θεο) οταν επεμβαινεις τοσο μα τοσο πολυ στην δομη της διαταρασεις πιστευω ολη την λειτουργεια της(και παντα θα βρει τον τροπο να σε "τιμωρησει" γι'αυτο)..συμφωνω με την κλωνοποιηση μεχρι το σημειο που μπορουν να δημιουργηθουν οργανα για μεταμοσχευσεις και να σωθουν ανθρωπινες ζωες χωρις να περιμενουμε ποιος θα πεθανει για να ζησει καποιος αλλος.. αλλα φοβαμαι οτι αν αρχισουν να κλωνοποιουν τα κατοικιδια που χασανε γιατι να μην επεκταθει και να θελω εγω να κλωνοποιησω το παιδι μου πχ που το εχασα σε μικρη ηλικια και θελω να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια???

δεν ξερω ειναι πολυ φιλοσοφικη συζητηση και νομιζω χωραει πολυ κουβεντα που ξεφευγει απο τα σκυλια..συγνωμη αν κουρασα:):)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Κ να κλωνοποιούσαν τη Λίζα μου, που με άφησε τον Νοέμβριο, πάντα θα ήξερα ότι δεν είναι αυτή η πραγματική... οπότε τί να λέμε.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Η συζήτηση πέρι κλωνοποίηση είναι πολύ μεγάλη...
Πάντως δεν νομίζω να αισθανόμουν το ίδιο με τον όμοιο εμφανισιακά αλλά με διαφορετική ψυχοσύνθεση σκύλο αφού ο χαρακτήρα και οι εμπειρίες του σκύλου δεν μπορεί να κλονοποιηθούν!;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog