Κλωνοποίηση Μουφ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το αποφάσισα τελικά! Θα μου στοιχίσει κάτι παραπάνω, αλλά αν το κάνω στην Κορέα, θα μου πάρουνε το ένα τρίτο απ' όσα ζητάνε οι Αμερικάνοι. Έχω και κάποιες διασυνδέσεις με ερευνητές και έτσι, γιατί όχι;

Πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

http://www.usatoday.com/news/offbeat/2008-08-05-dog_N.htm

http://rnl.co.kr/eng/main.asp

Θα μου πείτε ανήθικο, έχει τόσα αδέσποτα, κρίση, κλπ. και το Μουφ έχει προβλήματα υγείας και δυσπλασίες και καρδιές και σηκώτια, αλλά μια και η κλωνοποίηση όρχεων είναι ακόμα στα σπάργανα και, αν και ξέρω κόσμο, μπορεί να μη μου πετύχει και καλά, αφήστε που μπορεί το Μουφ να ξεκινήσει να μαρκάρει το σπίτι εκ του μη όντος, προτιμώ την κανονική του κλωνοποίηση. Σημειωτέον ήμουν κατά της κλωνοποίησης, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το Μουφ διότι είναι μαλλιαρό και μου κάνει μουτράκια σα ζουζουνάκι.:)

Τσιρίξτε όσο θέλετε, αλλά εγώ την απόφασή μου την πήρα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ πλάκα; Ποτέ των ποτών!!:shock: Άλλωστε τα λεφτά μου τρέχουν απ' τα μπατζάκια, όπως και ολωνών μας, οπότε τι είναι 50.000 δολλάρια και κορεάτικη-αμερικανική γραφειοκρατεία μπροστά σε ένα ακόμα Μουφ;:p Δεν ξενυχτάτε κι εσείς αναλογιζόμενοι τη νύχτα αν ένα Μουφ, μεγαλωμένο από μένα από κουτάβι, θα έχει ψύχωση με τα μπιφτέκια;:confused:

Ο μεγάλος αδερφός μου πάντως που με επισκέφτηκε τα Χριστούγεννα και παρατήρησε την όλη σχέση μου με το Μουφ δήλωσε ότι ευτυχώς το πήρα ήδη να ξέρει την τουαλέττα του, διότι αλλιώτικα θα τα έκανε όλα μέσα στο σπίτι λόγω έλλειψης συνέπειας από μένα και διότι το κακομαθαίνω αγρίως!!:p Υπερβάλλει όμως διότι το Μουφ έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία.:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Πρόσεχε Σάρα γιατί θα κλωνοποιήσω τον Τζιμάκο και θα στον στείλω πεσκέσι και πίστεψε με θα σου φύγει κάθε περίεργη ιδέα τότε!!! ^^

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
.:D

Ρε σεις, άμα φτάσω να κλωνοποιήσω ολόκληρο σκύλο, θα με δείτε πρώτα να πηγαίνω αυτοπροσώπως σε παπυμιλλάδικο της Κομητείας Λάνκαστερ της Πενσυλβανίας για να πάρω κουτάβι! Και μετά να το ζευγαρώσω με άλλο παπυμιλλούδικο κουτάβι και να βάλω αυτοσχέδια πινακίδα στο δρόμο μου γράφοντας πάνω σε χαρτόνι με μαρκαδόρο: "Πωλούνται αυστραλέζικα κουτάβια, μπουκιά και συχώριο!" :D Ή θα με δείτε να βγω να διαδηλώνω για να μη φορολογεί η κυβέρνηση τους πλουσίους ισχυριζόμενη ότι οι φτωχοί είναι απλώς τεμπέληδες και ζηλεύουν! Ή θα αρχίσω να ενισχύω οικονομικά το Ρεπουμπλικανικό κόμμα στέλνοντάς τους τα λεφτά που δίνω κάθε χρόνο για τους αδέσποτους Αυστραλέζους!

Σε τέτοια περίπτωση όμως θα πρέπει να με μαζέψουν οι κύριοι με τις άσπρες μπλούζες. :)

Σοβαρά όμως, δεν είμαι καθόλου κατά του να κλωνοποιήσω στο μέλλον τους χόνδρους του Μουφ για να βελτιώσω τη δυσπλασία του έτσι και χειροτερέψει, ή να του κάνω θεραπεία με εμβρυονικά βλαστοκύτταρα ώστε να μην πονάει. :( Έχω μάλιστα ξεκινήσει εδώ και χρόνια να μαζεύω λεφτά και για την ώρα έχω αρκετά για να καλύψω ενάμισυ ισχύο. Θέλω βέβαια και το εναπομείναν, συν τα κτηνιατρικά έξοδα που θα είναι ουκ ολίγα... :(

Καλό μήνα σε όλους μας και ό,τι επιθυμούμε! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ