Κλουβί μεταφορας

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Παιδια καλησπερα .Ξερει κανεις τι νουμερο κλουβι μεταφορας πρεπει να παρω για Γερμανικο ποιμενικο?Τιμες περιπου ?Αν ξερετε και κανενα μαγαζι με καλες τιμες θα βοηθησει.Ευχαριστω

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Για τον ΓΠ λεγαμε σε αλλο θεμα οτι θελει Νο 7-8. Το θεμα ειναι πώς θα το κουβαλας. Μερικα εχουν ροδες και χερουλι οπως οι βαλιτσες.
Τι ηλικια και φυλο ειναι ο σκυλος?
Ειπαμε κλουβι μεταφορας και οχι crate, σωστα?

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
O Simba τωρα που μιλαμε ειναι σχεδον 3 μηνων αρσενικος.Ναι κλουβι μεταφορας νομιζω λεγεται box.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Για να τον μεταφέρεις; Σηκωτό; Το πολύ για κανά μήνα, άντε δύο αν έχεις τα μπράτσα, φαντάζομαι εννοείς.
Αλλιώς πάρε μια πλατφόρμα με ρόδες, πως λέγονται αυτά που μεταφέρουν εμπορεύματα στα σούπερ μάρκετ π.χ., να κάνεις την δουλειά σου :D

Guapo

Member
30 Ιουνίου 2010
9
0
marousi, theologos fthiotida
τωρα που ειπες κλουβι μεταφορας...μηπως υπαρχει καποια λύση (δραστικη) για μεταφορα στο αμαξι? Ο Γουαπο παίζει να ναι απο τα πιο ανησυχα σκυλια που υπαρχουν...τι μου τραβαει τα τιραντακια της μπλουζας, τι μου δαγκώνει τους ώμους, τι ανεβαινει πανω μου αμα του ερθει την ωρα που οδηγάω, τι βαζει το κεφαλι του μπροστα μου...πραγματικα εχω δοκιμασει πολλα (ζωνη - την εφαγε, - κλουβι - δεν εμπαινε με τιποτε μεσα, κοκκαλα - δε κρατουσαν πανω απο 20 λεπτα κ.α.) τι να κανω? εχω ενα οπελ κορσα-μπαινει διχτυ? ξερει κανεις κατι για να με σωσειειεειειειειει?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα