Κλινικές μικρών ζώων

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Δε βρήκα κάτι αντίστοιχο στην αναζήτηση και είπα ότι μπορεί να είναι γενικά χρήσιμο.

Σε περίπτωση επειγόντων ή/και βαριών περιστατικών γενικά, καλό θα ήταν να υπάρχει μια συγκέντρωση των επιλογών που μπορεί να έχουμε, ειδικά από άποψη κλινικών σε όλα τα μέρη.

Εγώ πρωτοχρονιά στη Θεσ/νίκη βρήκα ανοιχτή μόνο την κλινική του Ψυχογιού στο Πανόραμα, δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Μου έκανε επίσης καλή εντύπωση ότι είχαν άμεσα διαθέσιμο αίμα για μετάγγιση χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις για δότη. Δεν έχω σύγκριση πάντως για τις τιμές, από ότι ακούω είναι αρκετά υψηλές. Με την υποδοχή, συμπεριφορά και υπηρεσίες έμεινα ευχαριστημένη.

Φυσικά υπάρχει η κτηνιατρική κλινική του απθ. Από ότι κατάλαβα δεν ήταν ανοιχτή αργίες γιατί 2 κτηνίατροι μου είπαν ότι μόνο την από πάνω θα βρω ανοιχτή.

Τώρα ήθελα και να ρωτήσω μια σύγκριση των δύο αν έχει κάποιος εμπειρία μπας και μεταφέρω το ζώο αύριο αν του απθ είναι καλύτερη - αν τη βγάλει μέχρι αύριο βέβαια. Και άλλες επιλογές αν έχετε, ευπρόσδεκτες.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Εχει πολλά. Νεφρική ανεπαρκεια, αιματολογικές τραγικές. Είναι όμως και πολύ γριά. Δε νομίζω όπως την είδα σήμερα να μεταφέρεται, θα δούμε μετά τις αυριανές εξετάσεις.

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Γενικα παρόλο που ρώτησα ειδικά τώρα, ήθελα να υπάρχει ένα νήμα τέτοιο με σχετικές πληροφορίες και συγκρίσεις για όλη την Ελλάδα, για την κακιά την ώρα.

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Συμπτωματικά εξυπηρέτησα σήμερα στην δουλειά μου καθηγητή της Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ., ο οποίος μου επιβεβαίωσε ότι η κλινική της Κτηνιατρικής δέχεται επείγοντα περιστατικά επί 24ώρου βάσεως, καθώς και στις αργίες.
Μαζί με τις κλινικές επομένως της Πυλαίας & του Ωραιοκάστρου υπάρχουν 3 επιλογές στην Θεσσαλονίκη, αχρείαστες να ΄ναι, για κάτι έκτακτο, σε περίπτωση που δεν βρούμε δικό μας γιατρό.