Κλεφτες.....

Costis

Member
12 Απριλίου 2012
18
0
Athina
Γεια σας,
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην όμορφη κουτάβια μου.
Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη και έτοιμη για νέα οικογένεια τους που θα τους δείξουμε την αγάπη και φροντίδα. Υπάρχει 1 θηλυκό (ανοιχτό καφέ) και 1 αρσενικό (σκούρο καφέ). Ονομάζεται Teddy και Λούσι. Teddy είναι ένα αρσενικό και Λούσι είναι ένα θηλυκό και είναι 3 μηνών και ζυγίζει 5 κιλά. Είναι Πρωταθλητής Bloodline, καταχωρημένη KOE , ασήμαντη εκπαιδευμένη και καλή τουαλέτα. καθαρόαιμα κουτάβια Σαρ Πέι, με άριστη μορφολογικά βιβλιάριο υγείας όμορφη και πολύ παιχνιδιάρικο με παιδιά
και άλλα κατοικίδια ζώα.

Έτσι θα ήθελα να μάθω περισσότερα για εσάς.

-Είσαι ένας καλλιτέχνης;
-Είστε εξοικειωμένοι με αυτήν την φυλή;
-Έχετε παιδιά;
-Έχετε έναν κτηνίατρο;
-Ποιο είναι το επάγγελμά σας;
-Δώσε μου μια σύντομη περιγραφή του περιβάλλοντός σας;
-Πού είσαι ακριβώς;

Συγγνώμη για όλα αυτά τα ερωτήματα (χωρίς παρεξήγηση), αλλά απλά χρειάζονται μια ζεστή και στοργική σπίτι για τα κουτάβια το μωρό μου και θέλω να βεβαιωθείτε ότι το δικό σας είναι σωστή. Εγώ και τα κουτάβια το μωρό μου με έδρα το Παρίσι, Γαλλία.

Μόλις πήρε μια νέα θέση εργασίας που κρατά τόσο απασχολημένοι και δεν μου έδωσαν αρκετό χρόνο για να λάβουν τη φροντίδα των κουταβιών μου και να δείξουμε την απαραίτητη αγάπη και φροντίδα.

Γι 'αυτό και αποφάσισε να βρει ένα καλό σπίτι για τα κουτάβια που θα λάβει πολύ καλή φροντίδα τους.

Χρειάζομαι επειγόντως σπίτι για Teddy και Λούσι. Είναι όλα δωρεάν έκδοση, έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσει για τη μεταφορά των κουτάβι ή κουτάβια μου από τη θέση μου στο πλευρά σας, και θα είναι όλα δικά σας.
Πάρτε πίσω σε μένα το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να
συνεχίσουμε τη διαδικασία έγκρισης.

Χαιρετισμοί.
Vicenzo

Αυτο ηταν το μηνυμα πο ηρθε στο μαιλ μου μια μερα,ενω εψαχνα γυρω στην μια βδομαδα για sharpei.Προσπαθω να βρω ενα χρηστη που ειχε πει οτι του ειχε ερθει ενα παρομοιο,για να μην πιαστουμε κι κωτσοι

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και μενα μου είχαν στείλει τετοιο για γιορκι και μετά τους εκανα αναφορά στις σελιδες αγγελιων (με είχε πιάσει κριση "σταυροφορίας")
Αλλά όχι Παρίσι, ήταν Βρυξέλλες εμενα και επειδη δήλωναν διπλωματικοι ακόλουθοι χωρις καθόοοοοοοοοολου χρόνο να ασχοληθούν με τα κουτάβια ήθελαν ενα στοργικό περιβάλλον να τα δωσουν!

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
μην τυχόν και απαντήσεις και μπλόκαρε τον αποστολέα..μούφα απο μακρυά όσο για την μετάφραση??google (κάκιστη)

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
δίνεις τα λεφτά για τα μεταφορικά και μην τους είδατε μετά, για να συνεχίζουνε όλες αυτές τις κομπίνες είναι πολλοί που την πατάνε. Αν πάντως αυτά τα εμαιλ ήταν αλήθεια θα είχα κερδίσει : 2 κρατικά λαχεία από ξένες χώρες, 100 τζακ-ποτ σε καζίνο και 5 πανέμορφες κοπέλες από την αφρική με τεράστια περιουσία :ρ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ