Ο Πάρης (πινσερ 3 1/2 μηνών) τα πάει πολύ καλά εως τώρα στην εκπαίδευσή του. Εμαθε αμέσως να λερώνει εξω, να υπακούει βασικές εντολές , να τρώει σωστα , να μην κανει φασαρίες το βράδυ και να ενοχλεί τις ωρες που κοιμώμαστε κτλ. Ενα προβλημα εχω μόνο . Οταν μένει μόνος αρχιζει και κλαίει ακατάπαυστα (είτε φευγουμε από το σπιτι ειτε παμε σε αλλο δωμάτιο και του κλεινουμε την πορτα), , και αυτό ειναι ενα σοβαρο θεμα για μας , μιας και μενω σε πολυκατοικία και μας εχει εγκλωβισει μεσα...
Του εχω τον χωρο του στο μπαλκόνι με αμεση προσβαση στο γραφείο μου και σε ενα ακόμα δωμάτιο. Δηλαδη εχει αυθονο χωρο να παιξει και να κινηθει.
Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι σε λιγες μερες τελειωνει η αδεια μου και θα πρεπει να μενει μονος καποιες ωρες (3-4) και θα εχω προβλημα με τους γειτωνες...
Του εχω τον χωρο του στο μπαλκόνι με αμεση προσβαση στο γραφείο μου και σε ενα ακόμα δωμάτιο. Δηλαδη εχει αυθονο χωρο να παιξει και να κινηθει.
Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι σε λιγες μερες τελειωνει η αδεια μου και θα πρεπει να μενει μονος καποιες ωρες (3-4) και θα εχω προβλημα με τους γειτωνες...