Κλαίει οταν μενει μόνος...

joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Ο Πάρης (πινσερ 3 1/2 μηνών) τα πάει πολύ καλά εως τώρα στην εκπαίδευσή του. Εμαθε αμέσως να λερώνει εξω, να υπακούει βασικές εντολές , να τρώει σωστα , να μην κανει φασαρίες το βράδυ και να ενοχλεί τις ωρες που κοιμώμαστε κτλ. Ενα προβλημα εχω μόνο . Οταν μένει μόνος αρχιζει και κλαίει ακατάπαυστα (είτε φευγουμε από το σπιτι ειτε παμε σε αλλο δωμάτιο και του κλεινουμε την πορτα), , και αυτό ειναι ενα σοβαρο θεμα για μας , μιας και μενω σε πολυκατοικία και μας εχει εγκλωβισει μεσα...
Του εχω τον χωρο του στο μπαλκόνι με αμεση προσβαση στο γραφείο μου και σε ενα ακόμα δωμάτιο. Δηλαδη εχει αυθονο χωρο να παιξει και να κινηθει.
Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι σε λιγες μερες τελειωνει η αδεια μου και θα πρεπει να μενει μονος καποιες ωρες (3-4) και θα εχω προβλημα με τους γειτωνες...

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Προσπάθησε να αγνοήσεις τον σκύλο σου για 15 λεπτά πριν φύγεις από το σπίτι αλλά και για 15 λεπτά αφού επιστρέψεις, όταν φεύγεις άφησε του κάποια κόκκαλά για να παίζει και αντί να τον ταίζεις το φαγητό του μέσα από το μπωλ του άφηνε του kong ή μπάλες με μια μικρή τρυπούλα, γεμάτα με την ξηρά τροφή έτσι ώστε να απασχολείτε με αυτά όταν λείπεις.

Άρχισε από τώρα να τον αγνοείς για 15 λεπτά και μετά να φεύγεις για 10 λεπτά και να επιστρέφεις και πάλι τον αγνοείς για 15 λεπτά αύξησε τον χρόνο σταδιακά και κάνε αυτή την άσκηση δύο φορές την ημέρα μέχρι να πας στην δουλειά σου.

Πες μας τι αποτέλεσματα είχες για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.
Καλή επιτυχία

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog