Κλάπηκε γερμανικό ποιμενικό!

joan3

Member
2 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Στις 23/11 κλάπηκε το γερμανικό ποιμενικό της φωτογραφίας (η φωτογραφία έχει τραβηχθεί πριν 3 μήνες) στη περιοχή των Καλυβίων.Είναι 11 μηνών,τσιπαρισμένος και φοράει λευκό scalibor.
Aκούει στο όνομα Λίβας.
Δίνεται αμοιβή 500 ευρώ
Τηλ επικοινωνίας
6945343272
6946595446

Attachments

joan3

Member
2 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Γειά χαρά σε όλους,
το όνομα μου είναι Ιωάννα.
Ο Λίβας είναι ο σκυλάκος της αδελφής μου.Τον είχε στο κήπο του σπιτιού στα Καλύβια,σε ένα περιφραγμένο χώρο.Τη μέρα που "χάθηκε" είχε κοπεί το συρματόπλεγμα και έλειπε και το κουτί μεταφοράς του που ήταν παραδίπλα στο κήπο!Γι αυτό και στην αγγελία γράψαμε κλάπηκε.Ισως ακούγεται κάπως επιθετικό,δεν ξέρω λέτε να το αλλάξω???
Πήγε στο Σχιστό τη προηγούμενη Κυριακή αλλά πουλούσαν μόνο πουλιά
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας , αν έχετε κάποια ιδέα για το τι άλλο να κάνουμε πείτε μου

ιωάννα θεία Λιβάκι

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
σιγουρα καποιος που ηξερε τον σκυλο η εστω ειχε καταλαβει πως δεν δαγκωνει
και σιγουρα οχι ασχετος η περαστικος
καποιος που μενει εκει γυρω η περναει συχνα
θυμησου ισως ποιος εδειξε ενδιαφερον η θαυμασμο τελευταια για τον σκυλο ρωτωντας για παραδ. κατι
την ειδα λιγο πρακτορας!!!

joan3

Member
2 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Thanx Mariaa & Doris,

παρακολουθουμε ηδη καποιους γνωστους...τι να πω...ποτε δεν ξερεις.
Που να ναι ο Λιβακης αραγε?
:(

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Κανα καταυλισμό αθιγγανων εχει εκει κοντα? Για ριξτε και στο Κορωπι μια ματια...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
η κανενας παπας
(ασχετο απλα εχω ψαρι με παπαδες με ενα σκηνικο που εμαθα)

joan3

Member
2 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Παιδιά γειά,

κανένα νέο από τον Λίβα...Εχθές πήγαμε ξανά στο παζάρι στο Σχιστό αλλά δεν είδαμε καμιά ύποπτη δραστηριότητα.
Κάνουμε συνέχεια σενάρια αλλά απομακρυνόμαστε μέρα με τη μέρα μακριά από το Λίβα.
Αν έχετε καμιά ιδέα για δράση πείτε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Ιωάννα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που να μπορούμε να σου πούμε, δυστυχώς.
Αν κάνατε όσα αναφέρονται στο link που σου παρέθεσαν, εξακολουθείτε να ανανεώνετε αγγελίες και έχετε φάει τους δρόμους, δεν βρίσκω τι παραπάνω μπορείτε να κάνετε.
Φαντάζομαι δηλώσατε στον κτηνιατρικό σύλλογο και στο αστυνομικό σας τμήμα, την εξαφάνισή του, έχετε ποστάρει αγγελίες σε όσα site έχετε βρει, έχετε κολλήσει παντού αφίσες και έχετε γυρίσει όλα τα κτηνιατρεία και pet shop της περιοχής.
Είναι μια μυστήρια υπόθεση. Είτε ο σκύλος ήταν φουλ φιλικός με τους πάντες, είτε τον πήρε κάποιος που τον ήξερε, αυτό που εμένα μου μένει, είναι ένα ακόμη αρνητικό, στην επιλογή "σκύλος στην αυλή".

joan3

Member
2 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Ναι έχουμε κάνει όλα όσα αναφέρεις.Επίσης δεχτήκαμε τηλέφωνα από εκβιαστές που ζήτησαν χρήματα για να επιστρέψουν με τους δικούς τους όρους το σκυλί...Φυσικά δεν έχουμε ενδώσει γιατί δεν μας έχουν πείσει ότι έχουν όντως το σκύλο!!!Ξεφτιλισμένοι άνθρωποι και απαράδεκτα κυκλώματα αγοραπωλησίας ζώων!
Δεν το βάζουμε ακόμα κάτω

joan3

Member
2 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Άσχετο αλλά γιατί δεν εμφανίζετε η φωτό που έχω επιλέξει για το προφίλ μου?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Αν θέλεις να εμφανίζεται κάτω από το όνομά σου όταν ποστάρεις, θα πρέπει να πας στον Πίνακα Ελέγχου και να κάνεις Επεξεργασία Avatar.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
ηλιθιοι ειναι που θελουν λεφτα!
πες τους να παρουν τον μπο@@λο