Κλάμα το βράδυ

hara78

New Member
15 Μαρτίου 2012
1
0
Γειά σας. Πρίν απο 2 μέρες πήρα ένα Μαλτεζάκι κουτάβι θυληκό ( 43 ημερών) και επειδή δεν είχα ποτέ κατοικίδιο στο σπίτι προσπαθώ να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου πρώτα για να μπορώ να εκπαιδεύσω και το σκυλάκι μου σωστά. Του έχω πάρει παρκό , κρεβατάκι ,και φροντίζω να του έχω το νερό και την τροφή του εκεί που κοιμάται καθώς και τήν πάνα μέσα στο πάρκο του ( σε απόσταση απο το κρεβάτι του).
Το κουταβάκι μου έχει περάσει 2 μερες στο σπιτι. Το πρώτο βράδυ δεν με ενόχλησε καθόλου. Εχθές όμως εκλαιγε (οχι συνέχεια -2 ,3 φορες) και σηκώθηκα το χαιδεψα λίγο, είδα αν του λείπει τίποτα και το ξαναέβαλα για ύπνο..μετά απο αρκετές ώρες ξαναέκλαψε και έκανα το ίδιο. Κάνω σωστά ή θα πρέπει να το αγνοώ όταν κλαίει για να μην συνδιάσει το κλάμα με το ότι έρχομαι εγω? Είναι αρκετά μικρό και σκέφτομαι ότι ακόμα προσαρμόζεται για αυτό και θα ήθελα ούτε να είμαι πολύ σκληρη αλλά ούτε και να το κακομάθω..

Τι προτείνετε να κάνω? Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Κάνε σε παρακαλώ πρώτα μια αναζήτηση, στον τομέα της εκπαίδευσης και θα βρεις πάρα πολλές απαντήσεις στα ερωτήματά σου.

Δεν παίρνουμε ποτέ σκύλο από pet shop ή από γέννες ιδιωτών. Ποτέ. Και ποτέ σε τόσο μικρή ηλικία.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK