Κλάμα μοναξιάς

31 Μαρτίου 2012
16
0
λοιπον τ κουταβι μου καθε φορα π μενει μονο τ αρχιζει και κλαιει εγω περιμενο ενα τεταρτο μην σταματισει τοτε τ λιπαμε και τ βαζω μεσα στο σπιτι τι θα μοροθα ν κανω γγια να σταματισει να κλεει ?????????????

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Για αρχή να το έχεις μέσα στο σπίτι, παρέα με την υπόλοιπη αγέλη του δηλ. εσάς!

Θέλει να είναι κοντά σας και οχι αποκομμένο από εσάς στην αυλή! Το δένεις ακόμα?

31 Μαρτίου 2012
16
0
το εχο στο μπαλκονι και δεν τ δενω ακομιειναι μονο 40ημερων αλλα μολισ μπενο μεσα στο σπιτι καθεται τιν πορτα και κλαιει.

Λουνομαμά

Well-Known Member
26 Δεκεμβρίου 2011
108
1
Ηράκλειο Κρήτης
Οταν είναι μέσα ο σκύλος σου, χρειάζεται ίσα ίσα 1τμ, γύρω από τα πόδια σου. (Κλεμμένο από τον Grifos αυτό) . Στο μπαλκόνι
1- κινδυνεύει από έντομα και από γείτονες
2-Θα έχει ερθίσματα (άλλα σκυλιά πχ που περνάνε απ'έξω) και αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να γαβγίζει και να ενοχλεί. εΚαι δε θα μπορεί να χαλαρώσει και να κοιμηθεί όταν λείπεις, παρά θα σηκώνει τη γειτονιά στο πόδι.
3-Δεν χτίζεται σωστά η σχέση σας. Ο σκύλος πρέπει να κοιμάται με την αγέλη του. Μέσα στο σπίτι, στο Crate του όσο είναι μωρό.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
4. είναι παράνομο να εχεις σκύλο μόνιμα σε μπαλκόνι και ταράτσα!

Οπότε το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να βάλεις το κουτάβι μέσα και θα δεις που θα σταματησει το κλάμμα!

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Γιατι βαζεις το κουταβακι στο μπαλκονι???Φυσικο ειναι να κλαιει το καημενο μπορει να κρυωνει,να φοβαται,να νιωθει μοναξια!!!Αγορασε του κλουβακι αμα δεν μπορεις να το επιβλεπεις συνεχεια,κρατησε το διπλα σου εκει που καθεσαι εγω ακομα κ οταν μαγειρευω την βαζω στο κλουβακι της καπου διπλα μου κ πιανουμε συζητηση χιχι!!αλλιως φτιαξε του ενα παρκακι!! βγαζε το καθε μια ωρα για τσισακια,παιχνιδι κτλ κ ξαναβαλε το μεσα!!Καταρχην ειναι παρα πολυ μικρο κανονικα θα επρεπε να ειναι με την μανουλα του ακομα!!Πως το απεκτησες??Τι ρατσα ειναι?

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
40 ημερών κουταβι μακριά από τη μαμά του ΚΑΊ στο μπαλκόνι??????? Γιατί πήρες σκύλο????????

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.272
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK