Κινούμενα κρεματόρια???

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σε γερμανικο εβδομαδιαίο γυναικειο περιοδικο ( Bild der Frau) ειχε άρθρο για το σχεδιο για "μαζικη εξοντοση" των αδεσποτων στην ελλαδα ( βαση του νομου, που μπορει να χαρακτηρηστει καθε σκυλος χωρις περιαιρετού ελεγχο σαν επικινδυνος)- οτι θα εχει μοναδες που τα κυνηγουν και θανατονουν και επισης οτι θα εχει "κινούμενα κρεματορια", που θα γυρνανε στην χωρα ( ελλαδα!) και θα καινε οτι αδεσποτο εχει πιαστει! Εχετε ακουσει κατι τετοιο?

Εδω και φωτο του σχετικου αρθρο
896153_10201004635063897_902463734_o.jpg

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Το αρθρο λεει οτι στη Ρουμανια με τον θανατο καθε σκυλου το κρατος κερδιζει μεχρι και 200 ευρω...Διαβαζα τι προαλλες οτι τα "κρεματορια"-θαλαμοι αεριων οπου οδηγουνται τα αδεσποτα στην Αμερικη που μαζευονται απο τον μπογια οδηγουνται σε κλεισιμο,μιας και υπαρχουν μεγαλες διαμαρτυριες απο φιλοζωους.Για εδω δεν εχω ακουσει κατι...Μην μας ετοιμαζουν κατι μεγαλυτερο οι Γερμανοι και ξεκινανε απο το ξεκαθαρισμα των δρομων για αρχη...Ελπιζω,αν οντως παει να περαστει τετοιος νομος,να αντιδρασουμε οι Ελληνες..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Όταν είδα ότι πρόκειται για την Bild θεώρησα ότι είναι μπούρδες. Το θέμα όμως είναι ότι το ίδιο λέει και στο website Griechenland will massenhaft Straßentiere töten - Ärzte für Tiere e. V. Tierschutzverein | Tierschutz, ενω εδώ Wir sagen „NEIN“ zur geplanten Tötung von Streunern in Griechenland ! - Fight 4 Rights υπάρχει και petition ενάντια στην εφαρμογή αυτού του πράγματος.

Το σοκαριστικό επίσης που λέει είναι ότι ενώ υπάρχουν εθελοντές ξένοι κτηνίατροι που θέλουν να έρθουν εδώ για να στειρώσουν δωρεάν αδέσποτα, και δεν τους αφήνουμε εμείς!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Όταν είδα ότι πρόκειται για την Bild θεώρησα ότι είναι μπούρδες.
Και εγω μια απο τα ιδια- αλλα τωρα ειναι 3η φορα σε λιγες μερες που ειδα/ακουσα κατι τετοιο απο διαφορες πηγες.

Το σοκαριστικό επίσης που λέει είναι ότι ενώ υπάρχουν εθελοντές ξένοι κτηνίατροι που θέλουν να έρθουν εδώ για να στειρώσουν δωρεάν αδέσποτα, και δεν τους αφήνουμε εμείς!
Αυτο ισχυε τουλαχιστον στο παρελθον! Μου εχει πει επαναλειμμενα γνωστη μου, που ηταν αρκετα χρονια προεδρος φιλοζωικου που δραστηριοποιεται στο πηλιο, οτι ερχονταν "συνεργειο στειροσεων" (γνωστος της καθηγητης με κτηνιατρους και τελειοφοιτους απο αγγλια νομιζω) κρυφα σχεδον και παντα με τον κινδυνο να τους καταγειλουν οι τοπικοι κτηνιατροι που φοβοντουσαν οτι χανουν πελατες. Δεχονταν συνεχος απειλες για μηνησεις και νομιζω και μηνησεις.

Αυτο νομιζω οτι αυτο αλλαξε, επειδη τωρα πλεον ανακοινονονται και τετιο ειδος "μαζικες δωρεαν στειροσεις" μεσω FB κλπ. και καλειται ο κοσμος ανοιχτα να φερει ζωα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Στη Χαλκίδα ήταν να έρθουν Άγγλοι κτηνίατροι στο καταφύγιο, όπως έχουν κάνει πολλές φορές και ακυρώθηκε ύστερα από καταγγελία.
Η αλήθεια είναι πως δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά δεν ξέρω κιόλας αν προσπάθησαν να τα πάρουν και δεν τα κατάφεραν. Εδώ το σχετικό άρθρο: DogWorld: Χαλκίδα: Ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες στειρώσεις αδέσποτων & δεσποζόμενων λόγω της καταγγελίας του ΠΚΣ

Για τα υπόλοιπα που λέτε δεν έχω διαβάσει κάτι συγκεκριμένο σε ελληνικό site, κάτι έχει πάρει το μάτι μου για νόμο που θέλουν να περάσουν ότι τα επιθετικά και τα καλαζαρικά θα ευθανατίζονται χωρίς ιδιαίτερο έλεγχο, αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι συγκεκριμένο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn