Κατουρηθήκαμε από τη χαρά μας

sonia78

Member
4 Μαρτίου 2010
21
0
Μετα τη joy αντιλαμβάνομαι την προέλευση της εκφρασης :)
Γνωρίζει κανεις γιατί καθε φορά που μπαίνει σπίτι κάποιος και χαίρεται η Joy κανει και τσίσα ενω χοροπηδάει;; :confused: Είναο λογικό αυτό; Σημαινει κάτι; Είναι σχεδόν 4 μηνων

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
θα το σταματησει.δεν μπορει να διαχηρηστει την κυστη της ακομη τοσο καλα.κανε λιγο υπομονη.προς το παρων ,οταν ερχεται κοσμος,τις πρωτες επαφες καντες στο μπαλκονι.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κάνε μια αναζήτηση για υποτακτική ούρηση στο forum!

Φρόνιτσε πάντως όποιος μπαίνει μέσα, αρχικά να αδιαφορεί για το κουτάβι και να ασχολέιται μαζί του μόλις αυτό ηρεμίσει λίγο!
Μειώνοντας την ένταση και τον ενθουσιασμό του θα μειωθούν και τα επεισόδια!

sonia78

Member
4 Μαρτίου 2010
21
0
δεν με πειράζει να μου λερώνει, αρκεί να μην είναι δείγμα δικής της προβληματικής συμπεριφορας ή ενδειξη πως κάτι συμβαίνει

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σε πειράζει, γιατί αν δεν το κόψει όσο πιο γρήγορα μπορείς, μετά θα είναι πιο δύσκολο!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κάνε μια αναζήτηση για υποτακτική ούρηση στο forum!

Φρόνιτσε πάντως όποιος μπαίνει μέσα, αρχικά να αδιαφορεί για το κουτάβι και να ασχολέιται μαζί του μόλις αυτό ηρεμίσει λίγο!
Μειώνοντας την ένταση και τον ενθουσιασμό του θα μειωθούν και τα επεισόδια!
'Ετσι ακριβώς..... καμία στο σκυλί όταν μπαίνει κάποιος..... χάδια κι αγκαλιές μόνο όταν ηρεμήσει τελείως.

sonia78

Member
4 Μαρτίου 2010
21
0
Πολύ ωραία. Θα το εφαρμόσω αμεσως και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την καθοδήγηση!!!

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Δεν ειναι κατι ανησυχητικο,και η δικια μου το εκανε και το εκοψε(αργησε λιγο).
Οταν χτυπουσε το κουδουνι τρελαινοταν,την εβαζα στο crate και μολις ηρεμουσε την εβγαζα + αυτο που ειπε ο kopritis

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
47
Γιάννενα
και με τη Killah είχαμε το ιδιο πρόβλημα αλλά το λύσαμε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.. οταν έμπαινε καποιος στο σπίτι, ασχολιόταν μαζί της μόνο όταν ηρεμούσε οπότε πιστεύω και εγώ πως θα έχεις αποτέλεσμα :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97