Κατουράει τα χαλιά ενώ δεν το έκανε πριν

lucy lu

New Member
17 Νοεμβρίου 2015
1
0
44
Καλησπέρα και πάλι....η αλήθεια είναι ότι είμαι απελπισμένη γιατί εκεί που νόμιζα ότι πάμε μπροστά, τελικά πάμε πίσω...ο μικρός είναι 6 μηνών τώρα και κατάλαβε πολύ γρήγορα το νόημα με το να λερώνει στη βόλτα, το έκανε σχεδόν από την αρχή....απλά επειδή δεν μπορούσε να κρατηθεί τη νύχτα, σηκωνόμασταν κάποιες φορές και τον έβγαζα να λερώσει στο μπαλκόνι....οπότε λέρωνε και στι βόλτα έξω δεν είχε κόψει και το μπαλκόνι, όπου λέρωνε όταν έλειπα στη δουλειά....5 μήνες που τον έχω δεν είχε κατουρήσει ποτέ σε χαλί.....σαν κουταβάκι, όταν είχε ατυχήματα του έφευγαν στα πλακάκια...έχει τώρα 2 μέρες όμως που κατουράει στα χαλιά και έχω φρικάρει!:eek:
Από χτες ξεκίνησε που έβρεχε τη νύχτα και όταν ξύπνησα και του άνοιξα να βγει στο μπαλκόνι, αυτός προτίμησε να κατουρήσει κανονικά δίπλα μου στο χαλί. Τον έβγαλα έξω και προσπαθούσα να καθαρίσω με σαπούνια και ξύδια στις 5 το πρωί! Σήμερα πάλι τα ίδια! Με το που ξύπνησα, δεν προλαβα να ντυθώ, και κάτουρα και κακά παρακαλώ σε ενα δωματιο που έχει να λερώσει από όταν τον πήρα! Πάλι τον έβγαλα έξω....τώρα το απόγευμα ξανά τα ίδια....ανοιχτή η μπαλκονόπορτα μήπως και του ρθει τίποτα και αυτός κατουράει κανονικά στα χαλιά! Ε άρχισα να του φωνάζω και τον πήγα εκει που θα πρεπε να τα κάνει, στο μπαλκόνι...Μετά από λίγο με κοιτούσε σαν χεσμένος και ήρθε και έκατσε στα πόδια μου...
νιώθω τύψεις αλλά εξακολουθώ να είμαι φρικαρισμένη...:eek:
Γιατί στα ξαφνικά? δεν είναι ατύχημα να πω οκ, το κάνει 2 μέρες συνέχεια...και έχει καταλάβει πιστεύω εδώ και καιρό ότι δεν πρέπει να λερώνουμε στο σπίτι...τι να κάνω για να το κόψει?:(
εχω ένα σκυλακι 1.5 χρονων και αντιμετωπίζω το ιδιο πρόβλημα.παντα εκανε την αναγκη της εξω,πριν από μερικες μερες εστρωσα χαλια και αρχισε να τα κατουραει ένα ένα.πως το ξεπερασατε?δεν εχει αλλαξει κατι στο σπιτι.

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα