Κατουράει καμιά φορά τα μπροστινά του πόδια

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλό απόγευμα σε όλους!

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό (αν και μου φαίνεται απίθανο να μην υπάρχει μέσα στα τόόόσα θέματα, αν υπάρχει παρακαλώ ας συνενωθεί)

Λοιπόν είναι κάτι που κάνει ο μικρός μου και μέχρι τώρα δεν είχα δώσει καθόλου σημασία, αλλά σήμερα μπήκα σε σκέψεις... Όταν κατουράει υπάρχουν φορές που "χάνει το στόχο" με αποτέλεσμα να λερώνει τα μπροστινά του πόδια.

Τι πιστεύετε? Χάνει όντως το στόχο ή το κάνει επίτηδες? Είναι πρόβλημα? Σχετίζεται με την συμπεριφορά? Αν ναι, τι να κάνω?

Θα μου πείτε λίγο νωρίς το θυμήθηκα,ε? Εμ, δεν το σπουδαιολόγησα γιατί δεν το βρήκα ενοχλητικό...

Τα φώτα σας, please

Ευχαριστώ

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Και μένα τυχαίνει να το κάνει!Και μετά κάθεται και καθαρίζεται!Πιθανόν χάνει τον στόχο!
Πολλές φορές πάει να ουρήσει το δέντρο και δεν ουρεί αυτό αλλά λίγο πιο δίπλα,άλλες φορές ενώ έχει "μπαλατζάρει" το βάρος του στα 3 πόδια και το 4ο σηκωμένο τον βλέπεις να χάνει την ισορροπία του και να χορεύει καλαματιανό!

Ας τον μωρέ, όπως βολεύεται...

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και εμάς το κάνει φιλενάδα (όχι που δεν θα το έκανε). ;) Κατά λάθος γίνεται. Όπως όταν εμείς οι δίποδοι παραπατάμε καμία φορά ... :D:D:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ουφ, άρα καλά έκανα και δεν έδινα σημασία...
Απλά διαβάζω, διαβάζω, συζητάω κι από κοντά πράγματα και ανακαλύπτω ότι πολλά που θεωρούσα "άκακα" ή "κατά λάθος" είναι σκόπιμες συμπεριφορές και λέω "βρε μπας και?"
Αχ, ευχαριστώ, νιώθω καλύτερα!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
ΚΑι εμένα ο δικός μου πολλές φορές εκτός του οτι οπως λέει κ ο Στέλιος χάνει ισορροπία, βαριέται τοοοοοσο πολύ να ουρήσει που ισα ισα σηκώνει λίγο το πόδι για να μην ξεχνάμε βρε αδερφε οτι είμαστε αγοράκια!!!χαχαχα!!!οπότε οπως είπαν και οι προλαλήσαντες μην ανησυχείς!!!!να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97