Κατοικίδια απο Ελλάδα προς Heathrow, Λονδ.: Τέλος

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Πόσο τραγικός είναι ο τίτλος που έγραψα; Και όμως, είναι η πικρή αλήθεια. Για άγνωστο σε εμένα λόγω, η Olympic Air έπαψε να πετάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και γενικότερα στο εξωτερικό (σταδιακά) και θα την αντικαταστήσει η Aegean η οποία οπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα της (http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirofories/taxidiotikes-plirofories/taxidi-me-katoikidia/), δέχεται κατοικίδια εως 8 κιλά μέσα στην καμπίνα... όμως οταν φτάνουμε στο θέμα προορισμός αναγράφουν με αστεράκι...
*Η μεταφορά κατοικίδιων δεν είναι εφικτή σε πτήσεις που πραγματοποιούνται από & προς το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο.
Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που η Olympic Air δεχότανε την εξαγωγή κατοικιδίων στο Heathrow του Λονδίνου και η Aegean οχι...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Οι Άγγλοι γενικά κάνουν τόση φασαρία με τους σκύλους που και οι Αμερικανικές εταιρείες αρνούνται σχεδόν όλες (ή και όλες) να πετάξουν σκύλο στα Hethrow και Gatwick. Εξαιρούνται τα pet taxis.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ερώτηση... τα κλουβιά μεταφοράς για την καμπίνα που ζητάει η Aegian είναι 55x40x20, εμένα με το 51x33x35 λέτε να μην με αφήσουν να μπω.... τα μετράνε???

Γιατί το αγόρασα ως ειδικά κατασκευασμένο και σχεδιασμένο για αεροπορικά ταξίδια...!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ερώτηση... τα κλουβιά μεταφοράς για την καμπίνα που ζητάει η Aegian είναι 55x40x20, εμένα με το 51x33x35 λέτε να μην με αφήσουν να μπω.... τα μετράνε???

Γιατί το αγόρασα ως ειδικά κατασκευασμένο και σχεδιασμένο για αεροπορικά ταξίδια...!!!
Δεν τα μετράνε. Να ξέρεις ότι θα ζυγίσουν το σκύλο μαζί με το κλουβί, οποτε άδειασε το, μην πληρώσεις και την πανα χρυση.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Πόσο τραγικός είναι ο τίτλος που έγραψα; Και όμως, είναι η πικρή αλήθεια. Για άγνωστο σε εμένα λόγω, η Olympic Air έπαψε να πετάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και γενικότερα στο εξωτερικό (σταδιακά) και θα την αντικαταστήσει η Aegean η οποία οπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα της (http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirofories/taxidiotikes-plirofories/taxidi-me-katoikidia/), δέχεται κατοικίδια εως 8 κιλά μέσα στην καμπίνα... όμως οταν φτάνουμε στο θέμα προορισμός αναγράφουν με αστεράκι...

Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που η Olympic Air δεχότανε την εξαγωγή κατοικιδίων στο Heathrow του Λονδίνου και η Aegean οχι...
H πρων ολυμπιακη είχε την έγκριση για πτήσεις με σκυλο, η aegean δεν έχει, δεν πας με όποια εταιρεία θέλεις με σκύλο εκει

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν τα μετράνε. Να ξέρεις ότι θα ζυγίσουν το σκύλο μαζί με το κλουβί, οποτε άδειασε το, μην πληρώσεις και την πανα χρυση.
Σ' ευχαριστώ πολύ, αν και στο θέμα ζύγισμα δεν έχουμε θέμα με το δείγμα σκύλου μας!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα