Ότι θα άνοιγα ποστ με θέμα συμπεριφοράς για την Λούση αν μου το λέγατε ένα χρόνο πριν θα σας περνούσα για τρελούς..
Κι όμως η Λούση τα είδε όλα και μαζί με αυτήν και εμείς..
Η 12χρονη μαντάμ ντε Πομπαντούρ όπως την λέμε στο σπίτι γιατί φέρεται σαν αριστοκράτισσα , σήκωσε το δικό της μπαιράκι...τρώει κρεββάτια (σκύλων) και έκανε και μια μεγάλη ζημιά , έφαγε τον καναπέεεε...Πάει ο καναπέεες...
Η ζωή της άλλαξε άρδην τα δύο τελευταία χρόνια αλλά πέρασε η κουταβίσια περίοδος του Έλβις για να πω ότι κουταβίζει από μιμητισμό..
Γιατί τα κάνει αυτά; Την έχει αναστατώσει η νέα κατάσταση στο σπίτι;
Μια εποχή την είχα ρίξει στις βόλτες πηγαίνοντας την μόνο μία μεγάλη την ημέρα άλλα σήμερα π.χ. που έκανε την μεγάλη ζημιά πήγε στο δάσος και έτρεχε για μια ώρα , αφού μετά κούτσαινε..
Τι έχει πάθει;
A μετά την ζημιά η μητέρα μου την μάλωσε λεκτικά και εκείνη της γρύλισε..
Το χάνω το κοριτσάκι μουυυυ, τρελάθηκε!!!
Κι όμως η Λούση τα είδε όλα και μαζί με αυτήν και εμείς..
Η 12χρονη μαντάμ ντε Πομπαντούρ όπως την λέμε στο σπίτι γιατί φέρεται σαν αριστοκράτισσα , σήκωσε το δικό της μπαιράκι...τρώει κρεββάτια (σκύλων) και έκανε και μια μεγάλη ζημιά , έφαγε τον καναπέεεε...Πάει ο καναπέεες...
Η ζωή της άλλαξε άρδην τα δύο τελευταία χρόνια αλλά πέρασε η κουταβίσια περίοδος του Έλβις για να πω ότι κουταβίζει από μιμητισμό..
Γιατί τα κάνει αυτά; Την έχει αναστατώσει η νέα κατάσταση στο σπίτι;
Μια εποχή την είχα ρίξει στις βόλτες πηγαίνοντας την μόνο μία μεγάλη την ημέρα άλλα σήμερα π.χ. που έκανε την μεγάλη ζημιά πήγε στο δάσος και έτρεχε για μια ώρα , αφού μετά κούτσαινε..
Τι έχει πάθει;
A μετά την ζημιά η μητέρα μου την μάλωσε λεκτικά και εκείνη της γρύλισε..
Το χάνω το κοριτσάκι μουυυυ, τρελάθηκε!!!