Παράγγειλε μια φίλη πρόσφατα ξηρή τροφή royal canin από το zoofast. Δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα, τα προϊόντα έρχονται οδικώς από την Πολωνία σε αποθήκη στη Λάρισσα (σύμφωνα με το zoofast σε 7 εργάσιμες ημέρες), και στη συνέχεια προωθούνται με κούριερ. Παρότι δεν υπάρχει κατάστημα, υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με εκπρόσωπο της εταιρείας στα Ελληνικά (και όντως η εξυπηρέτηση πελατών είναι αρκετά καλή - τη δοκίμασε η φίλη).
Στα θετικά του zoofast είναι οι χαμηλότερες τιμές σε αρκετές ξηρές τροφές - η royal canin cardiac που παράγγειλε η φίλη στοίχιζε περίπου 15 ευρώ φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα. Στα αρνητικά: επειδή είναι αρχή ακόμα, τα δρομολόγια προς Ελλάδα είναι μάλλον πιο αραιά, οπότε το 7 εργάσιμες μπορεί να φτάσει τις 9. Στα πιο πλην, η εταιρεία κούριερ που δε θυμάμαι ποια είναι, η οποία έκανε 4 ή 5 ημέρες για να φέρει την τροφή από τη Λάρισσα στην Αθήνα, κι επίσης δεν παρέδωσε τιμολόγιο. Συνολικά χρειάστηκαν 20-22 ημέρες από την παραγγελία μέχρι την παράδοση της τροφής.
Για να είμαι δίκαιη, η παραγγελία έγινε δυο τρεις ημέρες αφότου ξεκίνησε να λειτουργεί η ιστοσελίδα, οπότε ενδεχομένως τα προβλήματα αυτά να έχουν ήδη διορθωθεί. Η φίλη μου δεν έχει ξαναπαραγγείλει καθώς άλλαξε τροφή στον σκύλο της, κι εγώ περιμένω ακόμα να φέρει την acana, οπότε δεν έχω πιο πρόσφατη εμπειρία από αυτή.