Κατασκευη κλουβιου

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Καλησπερα σας
Σε περιπου τρεις μηνες οπως εχω πει αναμενω ενα αρσενικο κουταβι cane corso.Το σκυλι κατα κυριο λογο θα μενει μεσα στο σπιτι.Ομως θα ηθελα να εχω και στην αυλη εναν χωρο που θα μπορω να τον αφηνω για διαφορους λογους (π.χ επισκεψεις, οταν λειπω κτλ) στον οποιο θα ειναι ασφαλεις.Ετσι σκεφτομαι να αγορασω ή να κατασκευασω ενα κλουβι.
Πανω-κατω γνωριζω τα υλικα που χρειαζονται, ομως θα ηθελα να μου πειτε και ορισμενες λεπτομεριες που πιθανα να μην ξερω.
Τι (υλικα) θα συνιστουσατε για σκεπη, σκιαση και πατωμα;
Για τις διαστασειες σκεφτομαι 2x2 τ.μ.Ειναι καλα για την φυλη;
Οσοι εχουν μπει σε αυτη την διαδικασια και οσοι γνωριζουν θα ηθελα να με ενημερωσουν σχετικα με το κοστος κατασκευης και αγορας.Πιστευετε οτι συμφερει να το κατασκευασω μονος μου;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
σκεπη μπορεις να χρησιμοποιησεις πανελ, η ακομα και κοντρα πλακε θαλασσηςη ραμποτε και να ριξεις ασφαλτοπανω και κεραμιδι για να μη μαζευει ζεστα!
πατωμα αντιολισθιτικο πλακακι.μπορεις να κανεις και ριση και αποχετευση για τα νερα.μη βαλεις σκετο μπετο γιατι εχει πορους και μετα απο καποιο διαστημα οσο και να καθαριζεις βρωμοκοπαει

το μπαντζετ ποικιλει αναλιγος τι θα χρησιμοποιησεις.τα σιδερα και το συρμα δεν ειναι ακριβα το κοντρα πλακε κ το ραμποτε κοστιζει κ το πλακακι αναλογα τι θα βρεις
τι εννοεις αν συμφερει να το φτιαξεις μονος σου?απο το να στο φτιαξει καποιος αλλος εννοειτε οτι συμφερει

Last edited: