Κατασκευή crate

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλησπέρα,

θέλω να φτιάξω ένα crate περίπου 1,20*1,40*1,50 μέτρα...
Είναι μεγάλο, αλλά θέλω να είναι άνετα και να βάλω κι έναν άξονα μέσα για παιχνίδι με λιχουδιές.

Έχει κάποιος ιδέα τι υλικά να χρησιμοποιήσω; Κόστος κλπ;
Σημειωτέον ότιτο πλέγμα από χρωματοπωλείο στο παρελθόν, το είχε διαλύσει το καμάρι,
οπότε χρειάζεται κάτι πιο γερό

Ευχαριστώ

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
μεσα για το σπιτι αυτο;;;δεν θα το μετακινεις ευκολα.
πιανουν τα χερια σου;
εργαλεια που μπορει να χρειαστεις....τροχο,κανα καλο φορητο κλπ εχεις;

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
μεσα για το σπιτι αυτο;;;δεν θα το μετακινεις ευκολα.
πιανουν τα χερια σου;
εργαλεια που μπορει να χρειαστεις....τροχο,κανα καλο φορητο κλπ εχεις;
Ναι για μέσα στο σπιτι...
Όχι δεν πρόκειται να το καταφέρω εγώ...Απλά πριν πάω σε κάποιον να μου το φτιάξει, θέλω
να ξέρω 5 πράγματα...Πιο υλικό είναι φθηνό κλπ

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
υπενθυμίζω οτι , αν μιλας για σταθερη κατασκευη φαση πχ με κοιλοδοκους κ.τ.λ και εχεις σκοπό να το φτιαξεις εξω, οι πόρτες των σπιτιών συνήθως ειναι ως 1 μέτρο πλάτος μαξ :)

Last edited:

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
υπενθυμίζω οτι , αν μιλας για σταθερη κατασκευη φαση πχ με κοιλοδοκους κ.τ.λ και εχεις σκοπό να το φτιαξεις εξω, οι πόρτες των σπιτιών συνήθως ειναι ως 1 μέτρο πλάτος μαξ :)
Τι εννοείς οτι είναι 1 μέτρο max? Όσο θέλω μπορώ να τις κάνω...
Έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου;

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Τι εννοείς οτι είναι 1 μέτρο max? Όσο θέλω μπορώ να τις κάνω...
Έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου;
Βρε η πόρτα του σπιτιού που κατοικείς , πως θα το βάλεις μέσα :LOL:.
Εκτός αν μένεις σε ισόγειο , το βάλεις απο καμια μπαλκονόπορτα και δεν εχεις σκοπό να το μετακινήσεις ποτέ ουτε να μετακομίσεις. Η το φτιαξεις σε κομμάτια και τα ενωσεις μέσα.

Με λιγα λόγια λεω να υπολογίσεις καλα πριν φτιαξεις οτιδήποτε.

πχ στο γραφείο εμεις καθοτι σκυλάδες όλοι ,το φτιάχνουμε κατευθείαν μέσα στο χώρο (φυσικά γυρω πεφτει και βρωμια/ρινισματα με τροχο, κολλήσεις αλλα ετσι ειμαστε μονίμως :LOL:). Φτιαχνουμε κατι σαν επιπλο με ενσωματωμενο κρεητ με σκελετο απο κοιλοδοκους τετραγωνους (η επιλογη υλικού εγινε γιατι απλα μας περίσσεψαν και τα εργαλεία τα είχαμε ήδη) . Εαν θελουμε να το βγαλουμε ποτε θα το κοψουμε αναγκαστικά .

Last edited:
  • Like
Reactions: manin and mareco

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Βρε η πόρτα του σπιτιού που κατοικείς , πως θα το βάλεις μέσα :LOL:.
Εκτός αν μένεις σε ισόγειο , το βάλεις απο καμια μπαλκονόπορτα και δεν εχεις σκοπό να το μετακινήσεις ποτέ ουτε να μετακομίσεις. Η το φτιαξεις σε κομμάτια και τα ενωσεις μέσα.

Με λιγα λόγια λεω να υπολογίσεις καλα πριν φτιαξεις οτιδήποτε.

πχ στο γραφείο εμεις καθοτι σκυλάδες όλοι ,το φτιάχνουμε κατευθείαν μέσα στο χώρο (φυσικά γυρω πεφτει και βρωμια/ρινισματα με τροχο, κολλήσεις αλλα ετσι ειμαστε μονίμως :LOL:). Φτιαχνουμε κατι σαν επιπλο με ενσωματωμενο κρεητ με σκελετο απο κοιλοδοκους τετραγωνους (η επιλογη υλικού εγινε γιατι απλα μας περίσσεψαν και τα εργαλεία τα είχαμε ήδη) . Εαν θελουμε να το βγαλουμε ποτε θα το κοψουμε αναγκαστικά .

Χαχαχαχα, αν είσαι καψοκύτταρο σκέφτεσαι ότι θες :p

Ναι σκέφτομαι ν ατο κάνω συναρμολογούμενο!

• Like
Reactions: mareco and medusa

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Απεφυγε το πλέγμα ολων των στυλ και μεγεθων. Συνήθως είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετυχεις φινίρισμα που να κανει το crate ασφαλες για τον σκύλο. Όλο και κάποια ακιδα θα υπαρξει, ιδιαίτερα στις ενώσεις και στα κοψίματα.
Προτίμησε να κανεις μια κατασκευή από κοντραπλακέ και ραβδους αλουμινίου.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κοιλοδοκούς τρυπημένους + ράβδους αλουμινίου + κόντρες καοτσούκ όταν θα μοντάρεις κοιλοδοκό με ράβδο.