Καταπληκτικό σκυλάκι

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Εδώ και μια βδομάδα με επισκέπτεται σχεδόν κάθε μέρα στο μαγαζί ένας κούκλος τον ταΐζω κάθε φορά που έρχεται του χω πάντα νερό απέξω. Είναι αδέσποτο , αν κάτσει εκεί μαζί μου θα καλοπεράσει είναι πολύ φιλικό και παιχνιδιάρικο αύριο έχω σκοπό να το κάνω μπάνιο και να του βάλω και μια αμπούλα γιατί έχει πολλά τσιμπούρια.

Δείτε και μερικές φώτο μήπως γνωρίζεται και τι ράτσα είναι.

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
όντως, δεν την έχω ξανακούσει αυτή την ράτσα είδα στο google φωτογραφίες μοιάζει αρκετά

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Για το πόσο χρόνων είναι μπορει να στο υπολογίσει και ο κτηνίατρος Υ.Γ όταν λέω για αναγνώριση μιλώ για αναγνώριση ως βεα1 απο τον κοε ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Βρε halalima, η αναγνώριση το μάρανε...το μόνο που του λείπει, αυτό λες εσύ ότι είναι;

roudias μια σταλιά σκυλάκι, δεν μπορείς να το μαζέψεις και να το προωθήσεις για υιοθεσία;
Δεν είναι το μπάνιο αυτό που πρέπει να σκεφτείς πρώτα. Αλλωστε αν του κάνεις μπάνιο, θα πρέπει να περάσουν και δυό μέρες για να του βάλεις αμπούλα. Και πιθανότατα με τόσα τσιμπούρια, να έχει ήδη νοσήσει από ερλίχεια. Δεν μπορείς να βρεις κάποιον έστω να το φιλοξενήσει, για να φύγει από τους δρόμους; Και κανονικά όταν βρίσκουμε ένα αδέσποτο, το πρώτο που κάνουμε, είναι να το πάμε σε γιατρό. Οχι για αναγνώριση...

Το ενδεχόμενο να έχει φύγει από κάπου, το αποκλείεις;
Πήγαινέ το στον γιατρό, έστω να τσεκάρει αν έχει τσιπάκι και αν είναι δηλωμένο.

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Βρε halalima, η αναγνώριση το μάρανε...το μόνο που του λείπει, αυτό λες εσύ ότι είναι;

roudias μια σταλιά σκυλάκι, δεν μπορείς να το μαζέψεις και να το προωθήσεις για υιοθεσία;
Δεν είναι το μπάνιο αυτό που πρέπει να σκεφτείς πρώτα. Αλλωστε αν του κάνεις μπάνιο, θα πρέπει να περάσουν και δυό μέρες για να του βάλεις αμπούλα. Και πιθανότατα με τόσα τσιμπούρια, να έχει ήδη νοσήσει από ερλίχεια. Δεν μπορείς να βρεις κάποιον έστω να το φιλοξενήσει, για να φύγει από τους δρόμους; Και κανονικά όταν βρίσκουμε ένα αδέσποτο, το πρώτο που κάνουμε, είναι να το πάμε σε γιατρό. Οχι για αναγνώριση...

Πρέπει να καταλάβεις κάποια πράγματα. Όπως σας έχω ξαναπει ειμαι 16 χρονων μενω ναξο και μενω σε χωριο , στο χωριό λοιπόν που μένω δεν έχει κτηνιάτρους. Ο πρώτος κτηνίατρος είναι στα 30 χιλιόμετρα και για μένα είναι δύσκολο να πάω αυτό το σκυλάκι στον γιατρό.

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8

ένα αστείο είπαμε βρε μαρεκο, μην εξαπτεσαι. Καλοπροαίρετα το είπα :)