Κατάντια..!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αυτά να τα βλέπουν όσοι μπαίνουν στο dogforum και μας κατονομάζουν "υπερβολικούς" για τον τρόπο που αντιδρούμε σε κάποια θέματα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ειναι αυτο που λεμε πολλες φορες ''Αθανατο Ελληνικο Πνευμα''...Εντελως ''ΑΘΑΝΑΤΟ'' ομως σε καποια πραγματα...

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Δεν έχω να πω και πολλά...μόνο Ντροπή! Λυπάμαι που η χώρα μου βρίσκεται στην κορυφή τέτοιας μαύρης λίστας....BiggBilly μόνο υπερβολικοί δεν είμαστε.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παντως την Ουκρανια δε την αναφερει και δεν παει πισω στον "πολιτισμενο" τροπο αντιμετωπισης των αδεσποτων...

Σοκ στην Ουκρανία: Καίνε ζωντανά τα αδέσποτα για το UEFA 2012
Και εδω πριν τους Ολυμπιακους Αγωνες το 2004 δεν τα καιγανε, αλλα τα ''εξαφανισανε'' ως δια μαγειας...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η μαυρη λιστα δεν αναφερει μονο τα σκυλια φυσικα, αλλά γενικα τα ζωα.
Πιστευω ότι η Ελλαδα είναι πρωτη στη λιστα λογω των απαραδεκτων συνθηκων υγιεινης, εκτροφης και σφαγής βοοειδων και χοιρων σε πολλες περιοχες ή και την ελλειψη ειδικων σφαγειων σε πολλα μερη.
Το αναφερω με αρκετη βεβαιότητα, επειδη λογω δουλειας εχω ασχοληθει με το θεμα.
Ο μεγαλος αριθμος αδεσποτων και η ελλειψη μεριμνας μάς τιναζει ακομα πιο ψηλα στη λιστα.

Η Ισπανια πιστευω είναι πολύ ψηλα στην λιστα λογω των ταυρων αλλά και για λογους ομοιους με την Ελλαδα.

Αδυνατω να πιστεψω ότι οι χωρες της δευτερης γραμμης της λιστας συμπεριφερονται καλυτερα στα ζωα.
Επισης, αυτές οι χωρες είναι γνωστες για αποκρυψη στοιχειων, παρεμποριο, μαυρη αγορα.
Με λιγα λογια η πιθανη αθλια κατασταση στην εκτροφη/σφαγη δυσκολα θα γινει γνωστη.

Ο κυριος Αραχωβίτης καλα θα εκανε να σκαλιζε λιγο παραπανω τα στοιχεια, αντί να αρκεστει σε ένα απλο «Δεν έχω υπόψη μου όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν στο σχηματισμό της σχετικής λίστας» και να παραστησει τον κριτη.

Τετοιες λιστες βγαζουν συνηθως οι «αναπτυγμενες» χωρες από οπου ξεκινησαν οι τρελες αγελαδες και τα συναφή, για να αποτρεψουν τους καταναλωτες να αγοραζουν τα φθηνοτερα κρεατα παραγωγης των χωρών της λιστας.

Το να αρχισουμε παλι ολοι μαζι να καταριομαστε τη χωρα μας, δεν λυνει το ομολογουμενως μεγαλο προβλημα.
Προσωπικα, εφοσον δεν εχω καμια ιδιαιτερη προθεση να κινητοποιηθω για να ανατρεψω την ασχημη αυτή εικονα (η περιπτωση να δεχτω εντολη να συνταξω μελετη για προτυπο σφαγειο μαλλον δεν μετραει), προτιμω να απεχω από τους αναθεματισμους και την αυτολυπηση.

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
Δεν δικαιούμαι να υιοθετήσω την έρευνα.......και δεν θα ήταν σωστό και δίκαιο απο πλευράς μου......απλά το είδα, άνοιξα το post για να εγείρω τα σχόλια σας επι του απαράδεκτου φαινομένου...τοπικά αλλά και παγκόσμια.

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Να ρωτήσω από που έχουνε στοιχεία και βγάζουν τέτοια αποτελέσματα;
Εντάξει δεν ισχυρίζομαι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά η λίστα.."μπάζει", το λέει άλλωστε και ο αρθρογράφος ότι δεν γνωρίζει επακριβώς τα κριτήρια. Και θεωρώ τουλάχιστον απράδεκτο να δημοσιεύεται μια τέτοια λίστα χωρίς τουλάχιστον να βασίζεται σε σοβαρά κριτήρια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros