Κατάλληλη τροφή για σκύλο 7 ετών

Blair Waldorf

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2012
45
0
greece
τι προτεινεται απο τροφες για ενα 7 ετων σκυλι????
υπαρχει η pro plan η η royal canin που ειναι απκλειστικα για σκυλους 7 ετων και ανω?!:rolleyes:
καντε το moved στο καταλληλο τμημα εκανα λαθος

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Οι περισσοτερες σοβαρες εταιριες εχουν τροφη senior για σκυλια που ειναι ανω των 7. Τι εδινες μεχρι στιγμης?

Blair Waldorf

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2012
45
0
greece
παιρνω την pro plan αλλα θελω να βρω μια που θα ειναι αποκλειστικα για τα μετρα του μικρου

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εγώ δίνω brit care και είμαι πολύ ευχαριστημένη (βγάζει και senior, όπως αν όχι όλες οι περισσότερες εταιρίες)
Ο καθένας θα σου πει εγώ δίνω την τάδε και είναι καλή, αλλά το θέμα είναι να ταιριάξει στον σκύλο σου.

Για τι σκυλάκι μιλάμε καταρχήν?
Τι έδινες μέχρι στιγμης?

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Χμμμ 7 ετων πεκινουα με προσδοκιμο ζωης 15 χρονια. Δεν ξερω εγω την senior σε μικροσωμη φυλη θα σκεφτω να την δωσω απο τα 9-10 και περα. Αναλογα με την κλινικη εικονα και την δραστηριοτητα του ζωου...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Η Pro Plan αν διαβάσεις στο site τους λέει ότι η senior είναι για σκυλιά 7 χρονών και άνω..
Στην εταιρία που δίνω εγώ λέει από 6 και πάνω κλπ κλπ
*edit:όντως για μικρόσωμα 7 ετών η brit care δεν προτείνει senior αλλά την κανονική.

Αν είσαι ευχαριστημένη από την pro plan , συνέχισε στην ίδια εταιρία αλλά με την senior και δεν πιστεύω να χεις πρόβλημα :)

Blair Waldorf

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2012
45
0
greece
θα κανω και μια ερωτηση στον κτηνιατρο αυριο να δω τι θα μου πει μη παω καπω τροφη που δεν του κανει του μικρου:)ευχαριστω πολυ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
πεκινουα εχω 7 ετων κ δινω pro plan καλα senior πρεπει να δωσω ???γερασε ο σκυλακι μου ;)
Mην αλλάξεις τροφή εφόσον του ταιριάζει. Είναι όντως μικρός για senior λόγω φυλής. Αλλά ο κτηνίατρος θα σε κατατοπισει καλύτερα, πες μας κι εμάς τι σου είπε να μαθαίνουμε :)

Blair Waldorf

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2012
45
0
greece
:) πηρα σημερα το πρωη τον κτηνιατρο μου και μου ειπε να συνεχισω την τροφη που δινω,σε μισο χρονο θα πρπει να την αλλαξω σε senior;) οποτε μου λυθικαν οι αποριες ,,

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πάντως στα senior dogs γενικά καλό είναι να αλλάζουμε την τροφή που δίναμε όταν ήταν νεότερα.
Αν πχ συνηθίζαμε να δίνουμε τροφή με χαμηλή πρωτείνη όταν το σκυλάκι μας ήταν μικρό,όταν πια περνάει στην τρίτη φάση της ζωής του πρέπει να επιλέξουμε μια τροφή με μεγαλύτερα ποσοστά πρωτείνης καθώς ο οργανισμός του πλέον είναι λιγότερο αποτελεσματικός στον μεταβολισμό της,οπότε χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ποσότητα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog