Καστοριά : Τραγικές συνθήκες στο κυνοκομείο του Δήμου

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δραματική η κατάσταση στην πόλη της Καστοριάς με το κυνοκομείο, και ένα δήμο Καστοριάς να αδιαφορεί, και να σφυρίζει αδιάφορα.

Αδέσποτα τετράποδα παντού στην πόλη, άθλια η κατάσταση του κυνοκομείου, μια και μοναδική γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με δήμο η νομαρχία ξοδεύει δικά της χρήματα συντηρώντας με πολύ μεγάλη δυσκολία ότι έχει απομείνει.

Στο κυνοκομείο βρίσκονται σήμερα δεκάδες αδέσποτα σκυλιά κάτι που είναι αδύνατον να συνεχισθεί. Οι εικόνες είναι ενδεικτικές για τις συνθήκες φύλαξης, οι περιγραφές απίστευτες.

Το καλοκαίρι όλη μέρα κάτω από την αφόρητη ζέστη του ήλιου τον χειμώνα απροστάτευτα από βροχές και χιόνια.
Εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες. Πολλά από τα σκυλιά δεν αντέχουν, μιας και και ο χώρος είναι ακατάλληλος. Νομαρχία, δήμος, φορείς ίσως και όλοι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

Δείτε το βιντεάκι στο παρακάτω λινκ

http://www.adespoto.gr/index.php?op...7:2010-06-28-16-35-24&catid=35:news&Itemid=67

[Το άρθρο βρέθηκε στην ιστοσελίδα του site www.adespoto.gr]

marco

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2010
56
0
lesvos
Τραγικό... Ok τι να πω? Μετά τη λογική, η ΕΛΛΑΔΑΑΑΑ!!

Last edited by a moderator:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κι αυτό να φανταστείτε είναι λουξ για Καστοριά. Έζησα εκεί για ένα χρόνο στο παρελθόν όταν ήμουν μικρή διότι ο πατέρας μου πήγε εκεί μετάθεση. Τότε δεν είχε κυνοκομείο. Απλώς κάθε τόσο η αστυνομία έρριχνε φόλες στους δρόμους και μάλιστα ειδικευόταν στα σπασμένα γυαλιά! Στην Καστοριά έμαθα για πρώτη φορά την έννοια της φόλας και επειδή έφριξα έφαγα και κατσάδα ότι είμαι ηλίθια και έτσι γίνεται διότι τα σκυλιά έχουν λύσσα... :(

Τέλος, διαφωνώ με το Μάρκο. Δεν πρόκειται απλώς για Ελλάδααααααα, αλλά Ευρώπηηηηηηη και Ευρωπέους (sic). Κοίταξα μόλις τη σελίδα της Europol να δω μήπως δέχεται καταγγελίες για κακοποίηση ζώων και μάλιστα από δημόσιους οργανισμούς και, αγαπητό μου φόρουμ, έχουνε ΜΟΝΟΝ μια σελίδα όπου καταχωρούν τους φιλόζωους στους ... τρομοκράτες, άρα τους βάζουν όλους σε μια κατηγορία!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad: Εδώ το FBI έχει ειδικό τμήμα πάταξης του εγκλήματος της κακοποίησης ζώων...:(:(:(:(:( Οι Ευρωπέη (sic) είναι από άλλο ανέκδοτο...:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Last edited: