Κανένας πρόθυμος κούταβος για κοινωνικοποίηση;

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Λοιπον χρειαζομαστε εθελοντες απο δυτικα προαστια για κοινωνικοποιηση. Η Λευκή ειναι λιγο αποπροσανατολισμενη και φοβισμενη απο τις μεγαλες αλλαγες στη ζωη της και θελει ηηηηηρεμα σκυλακια, με καλα σηματα ηρεμιας,για παρεα. Ποιος ειναι για βολτα λοιπον?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
λογω περιπτωσης συγκεκριμενης φυλης σκυλου... θα σου προτεινα... ενηλικο πληρως ισσοροπημενο αρσενικο προς κοινωνικοποιηση της....

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
λογω περιπτωσης συγκεκριμενης φυλης σκυλου... θα σου προτεινα... ενηλικο πληρως ισσοροπημενο αρσενικο προς κοινωνικοποιηση της....
το ισορροπημενο το καταλαβαινω, αλλα γιατι αποκλειστικα αρσενικο?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
καποιοσ σφυριζει αδιαφορα...
ειχα ενα σκυλο στο μυαλο μου... οχι αποκλειστικα αρσενικο... αλλα σιγουρα πληρως ισορροπημενο...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
το ισορροπημενο το καταλαβαινω, αλλα γιατι αποκλειστικα αρσενικο?
Χαχα ξέρει τι λέει ο GRDANE!

Αν είναι ισορροπημένο είτε αρσενικό είτε θηλυκό την ίδια διόρθωση πιθανόν να κάνουν...αλλά...υπάρχει και ένα αλλά...για καλό και για κακό ας είναι διαφορετικό φύλλο!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εμένα είναι τρελοκούταβος ακόμα κι από ότι κατάλαβα είναι καλύτερα τα ενήλικα σκυλιά; Παντως αν θέλετε έναν 25κιλο κούταβο με καλά σηματα ηρεμίας αλλά μεγάαλη τρέλα είμαστε μέσα και εμείς αν και δεν είμαστε από δ.προάστεια :p

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Ευχαριστω πολυ ρε παιδια! Μareco που θα σε βρουμε??? Πρεπει να δουμε απο κοντα τα προσοντα σου!!
Κyveli ισως αν ειναι ατσουμπαλος να την τρομαξει περισσοτερο. Θα σε προτιμησουμε σε κανα-δυο βδομαδες που θα εχει εγκλιματιστει καλυτερα!! lol!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kι εμείς διαθετουμε δυο ηρεμα, ενήλικα σκυλούνια κατάληλα για κοινονικοποίηση κουταβιών. :) Ενα μεγάλο ενα μικρό, ενα κοριτσάκι κι ενα αγοράκι, ενα μαύρο κι ενα άσπρο, ένα πιο παιχνιδιάρικο κι ενα πιο... σκεπτικό. Περιοδεύουμε στην περιοχη Παγκρατίου, οποιος θέλει μας κάνει επίσκεψη. :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κι εμείς βολικοί είμαστε. Πείτε μας μέρα και ώρα και τα βρίσκουμε :) Επίσης, διαθέτουμε και μοντελάκι, που κάνει πετυχημένες διορθώσεις σε ατίθασα σκυλάκια. Μεγάλα και μικρά. Θηλυκά και αρσενικά. Οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Επίσης, διαθέτουμε και μοντελάκι, που κάνει πετυχημένες διορθώσεις σε ατίθασα σκυλάκια. Μεγάλα και μικρά. Θηλυκά και αρσενικά. Οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους :p
Ενδιαφερομαστε. Που μπορουμε να εκδηλωσουμε επισημα το ενδιαφερον μας ;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Στείλτε με πμ, αίτηση να πρωτοκολληθεί και να μπείτε στην λίστα αναμονής ;) Θα πάρετε βέβαια [για τους γνωστούς πλέον λόγους, που έχουμε ξαναπεί] καλή σειρά προτεραιότητας :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εσύ απο ότι θυμάμαι έχεις το ανάποδο απο αυτό που χρειάζεται........

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μάλλον παρεξήγηση :)
εσύ αναφέρεις ότι διαθέτεις μοντελάκι για διορθώσεις σε ατίθασα σκυλάκια που λέει και η Μαρέκο (επαναλαμβάνω η Μαρέκο)
ενώ εγώ νόμιζα ότι διαθέτεις απο αυτό που θέλει η ghost girl

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Λοιπον εμεις σημερα κατα τις 6:30 μμ θα παμε στο παρκο Τριτση, μια συντομη βολτα να δουμε πως θα τα παει. Οσοι πιστοι προσελθετε αλλα τονιζω οτι θελουμε ηρεμια, ταξη και ασφαλεια!!! επισης δεν περπαταμε πολυ λογω του Knuckling. Για αυριο δεχομαστε προτασεις για μερος και ωρα που θελετε!