Καμπάνια ενημέρωσης από το pitbull-rescue.gr

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens

Ξεκίνησε η καμπάνια «γεννήθηκα για να…», με πρωταγωνιστές τους σκύλους μιας αγαπημένης και παρεξηγημένης φυλής, αυτής των πιτμπουλ. Η προσπάθεια αυτή, έχει σκοπό τη διάψευση της φήμης που έχει δημιουργηθεί για τα πιτμπουλ ότι είναι επιθετικά προς τον άνθρωπο και τη δημιουργία ενός δικτύου φίλων της φυλής, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν σε οικογένειες οι σκύλοι που έχουν διασωθεί από τους δρόμους, από κυνομαχίες, από κακοποιήσεις κ.α.

Στη δημιουργία των καταχωρήσεων συμμετέχουν εθελοντές φωτογράφοι αλλά και άνθρωποι που έχουν ήδη υιοθετήσει σκύλο της φυλής και θέλουν να στείλουν το μήνυμα.

Τo Pitbull-Rescue.gr που διοργανώνει την καμπάνια αυτή, είναι ένα website που δημιουργήθηκε έχοντας αποκλειστικό στόχο να βοηθήσει τα ορφανά πιτμπουλ να βρουν οικογένειες που να τα αγαπούν.

Πηγή: pitbull-rescue.gr

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Πολύ καλο....και τώρα με αυτο μου αλλάξανε τα μυαλά πάλι.....ελεγα να πάρω ενα μικρο απο ενα καταφύγιο.....αλλα θα κοιταξω και εκει για καμμια φατσούλα.....τι μου κανατε τωρα.....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.569
Athens
Καλή προσπάθεια αν και η χρήση του Θανάση ως φωτομοντέλο είναι "ρίσκο" για την περίσταση νομίζω...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.569
Athens
Γιατί καλέ, τι έχει ο Θανάσης?
Βρε ο Θανάσης μια χαρά είναι! Σκέψου όμως το εξής: Αυτοί που νομίζουν ότι τα πιτμπουλ είναι αιμοσταγείς δολοφόνοι μωρών και ακρωτηριάζουν ανθρώπους, έχουν και την εικόνα ενός ιδιοκτήτη πολύ μάτσο, τίγκα στο λέδερ, τα καρφιά και τα τατού. Αυτοί λοιπόν μπορεί να νομίζουν ότι ο Θανάσης έχει κάνει φυλακή λόγω φόνου (όπου έκανε τα τατού) και μόλις βγήκε επανήλθε στην ενεργό δράση μαζί με το σκύλο-δολοφόνο.

Ακούγονται τραβηγμένα, αλλά εγώ θα έκρυβα τα tattoo και θα φορούσα κάτι λιγότερο "άγριο" αν ήθελα να προβάλλω το πιτ σαν το οικογενειόσκυλο.

Ξαναλέω ότι εγώ κι εσείς καταλαβαίνουμε. Όμως η καμπάνια αυτή δεν είναι για εμάς.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Βρε ο Θανάσης μια χαρά είναι! Σκέψου όμως το εξής: Αυτοί που νομίζουν ότι τα πιτμπουλ είναι αιμοσταγείς δολοφόνοι μωρών και ακρωτηριάζουν ανθρώπους, έχουν και την εικόνα ενός ιδιοκτήτη πολύ μάτσο, τίγκα στο λέδερ, τα καρφιά και τα τατού. Αυτοί λοιπόν μπορεί να νομίζουν ότι ο Θανάσης έχει κάνει φυλακή λόγω φόνου (όπου έκανε τα τατού) και μόλις βγήκε επανήλθε στην ενεργό δράση μαζί με το σκύλο-δολοφόνο.

Ακούγονται τραβηγμένα, αλλά εγώ θα έκρυβα τα tattoo και θα φορούσα κάτι λιγότερο "άγριο" αν ήθελα να προβάλλω το πιτ σαν το οικογενειόσκυλο.

Ξαναλέω ότι εγώ κι εσείς καταλαβαίνουμε. Όμως η καμπάνια αυτή δεν είναι για εμάς.

Τώρα εγω θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου.....Γιατί καλέ....τι έχουν τα tattoo????

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.569
Athens
Τώρα εγω θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου.....Γιατί καλέ....τι έχουν τα tattoo????
Για σένα και για μένα τίποτα. Για βάλε το Θανάση όμως να κάνει μια βόλτα με το πιτ έξω από ένα σχολείο κατά τις 8 το πρωί που πάνε οι μανάδες τα πιτσιρίκια τους...

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Πολύ καλή κίνηση γιατί είναι πολύ παρεξηγημενη φυλή.
Το βλέπω και με το pitbullaki που παράτησαν στη γειτονιά και ψάχνω να του βρω σπίτι. Στο πέρασμα του οι πιο πολλοί φοβόνται ενώ αυτός είναι ένας γλύκας και super κοινωνικός και με ανθρώπους και με σκύλους!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Tonini η ένσταση της Vrmode δεν έχει να κάνει με το αν έχουν κάτι τα tattoo. Αλλά με το πώς τα βλέπουν αυτοί που δεν θεωρούν τα πιτ "κανονικούς" σκύλους.
Vrmode κι εγώ το σκέφτηκα αυτό που λες όταν είδα τις φωτό, αλλά όταν κοιτάζω ειδικά τη δεύτερη με το Νίο ανάσκελα και τη γλωσσάρα έξω μου φαίνεται τόσο γλυκιά και αστεία... Που σκέφτομαι ότι μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός. Να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να υπερτονίσουν ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ;)
(Όπως φαίνονται στους "πολλούς" τέλος πάντων, όχι σε εμάς! :) )

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.569
Athens
Tonini η ένσταση της Vrmode δεν έχει να κάνει με το αν έχουν κάτι τα tattoo. Αλλά με το πώς τα βλέπουν αυτοί που δεν θεωρούν τα πιτ "κανονικούς" σκύλους.
Vrmode κι εγώ το σκέφτηκα αυτό που λες όταν είδα τις φωτό, αλλά όταν κοιτάζω ειδικά τη δεύτερη με το Νίο ανάσκελα και τη γλωσσάρα έξω μου φαίνεται τόσο γλυκιά και αστεία... Που σκέφτομαι ότι μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός. Να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να υπερτονίσουν ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ;)
(Όπως φαίνονται στους "πολλούς" τέλος πάντων, όχι σε εμάς! :) )
Όντως - υπάρχει και αυτή η σκοπιά, κι εγώ το σκέφτηκα. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι υπάρχει το ρίσκο σε αυτούς που θα καρφωθούν πρώτα στα τατού... εγώ θα πήγαινα σε κάτι πιο "safe".

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Μια επίσης καλή ιδέα είναι να φωτογραφιθούν τα πιτμπουλάκια δίπλα σε μωρά ή μικρά παιδιά!

Απο βιβλία αλλά και από άλλες πηγές έχω διαβάσει οτί τα πάνε πολύ καλά!

proteas

Member
12 Ιανουαρίου 2010
24
0
Μπράβο στην Μαρίνα Λυμπεροπούλου που το σκέφτηκε και που προσπαθεί για αυτή τη ράτσα! Η Rosmeta για αυτούς που ξέρουν , είναι από το παράνομο εκτροφείο στο Αλεποχώρι! Η αγάπη κάνει θαύματα!!
Στην πανσιόν έχουμε πολλά ενήλικα που δυστυχώς κανείς δεν τα θέλει γιατί φοβούνται την ράτσα!!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι υπάρχει το ρίσκο σε αυτούς που θα καρφωθούν πρώτα στα τατού....
Το ρίσκο θα υπάρχει πάντα όταν θα έχεις απέναντί σου κακοπροαίρετους. Αν δεν είναι τα τατού θα είναι κάτι άλλο.
Όσο για το Θανάση, μακάρι όλοι οι "μάτσο" να του έμοιαζαν, ειδικά στη σχέση του με τα σκυλιά του

Μαρίνα χίλια μπράβο για την ιδέα!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.569
Athens
Το ρίσκο θα υπάρχει πάντα όταν θα έχεις απέναντί σου κακοπροαίρετους. Αν δεν είναι τα τατού θα είναι κάτι άλλο.
Όσο για το Θανάση, μακάρι όλοι οι "μάτσο" να του έμοιαζαν, ειδικά στη σχέση του με τα σκυλιά του
Ρε παιδιά δεν είπα τίποτα για το Θανάση - είμαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος είναι εξειρετικός με τα σκυλιά! Για την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας μιλάω και το πως θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα χωρίς να έχουμε παράπλευρες απώλειες!

Εν πάση περιπτώσει είναι εξαιρετική πρωτοβουλία και χαρά στο κουράγιο αυτών που το κάνουν!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Για σένα και για μένα τίποτα. Για βάλε το Θανάση όμως να κάνει μια βόλτα με το πιτ έξω από ένα σχολείο κατά τις 8 το πρωί που πάνε οι μανάδες τα πιτσιρίκια τους...
Καιρός δεν είναι να "ξεκολλησει" ο Ελληνας το μυαλό του?Δεν νομίζεις?Παρεξηγημένα σκυλιά..παρεξηγημένοι άνθρωποι....τς τς τς!Ουτε το ταττοο κανει τον άνθρωπο, ουτε ενα περιστατικό π.χ. αγριο ενος πιτ κάνει τα πιτ!!!!!!Ειναι αξιολατρευτα!(Φαντασου τον θανάση λοιπόν με ενα κανις....εκεί τι θα έλεγαν οι μαμαδες?χιχιχι!!!!)