Το προφίλ μας σκυλομαμάς και σκυλοπαιδιών είναι εδώ http://www.dogforum.gr/v3/εμείς.και.τα.σκυλιά.μας-13/ήρθαμε.κι.εμείς.στην.παρέα-20543/ . Τα κοριτσάκια μας περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο μπαλκόνι λόγο του ότι περνάμε οικογενειακώς πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Δυστηχώς, κάναμε το λάθος να μην ασχοληθούμε με την εκπαίδευση των σκυλιών.. Αυτή το φορά όμως ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα σοβαρό πρόβλημα. Λόγω του ότι τα σκυλιά γαβγίζουν, όχι παθητικά αλλά οι γείτονες "ενοχλούνται" .. -.- Γι'αυτό ο δαιχειριστής της πολυκατοικίας μετά από συμβούλιο ζήτησε να δωθεί το ένα σκυλί. Πράγμα που μας στεναχώρησε όλους πολύ και μας έβαλε σε σκέψεις. Και κάπου εδώ ερχόμαστε αντιμέτωποι με το εξής ερώτημα "Δίνουμε το κουτάβι ή μαθαίνουμε και στα δύο να κάνουν την ανάγκη τους έξω, καθώς θα ζουν μέσα; ". Εδώ είναι το πρόβλημα.. Έχω επιχειρήσει κάποιες φορές χωρίς ιδιαίτερη υπομονή να κάνω τις μικρές μου μπουκίτσες να μάθουν αυτό το πράγμα αλλά δεν τα καταφέρνω.. Και με το κουτάβι το παλεύω, με τη Μπουμπου (22 μηνών) ? Θα μπορέσει με την ηλικία που έχει (εννοώ ότι δεν είναι κουτάβι) να ανταπεξέλθει ? Τι μου προτείνετε ?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..