Καμία αίσθηση κορεσμου !!!

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Σημερα καθως μιλουσα με τη μανα μου(τωρα ειναι η περιοδος που οσκυλος μενει με τους γονεις μου και την αδερφη μου) μου ειπε το νεο κατορθωμα της Ναλας(λαμπραντορ)...Ακουστε τι εκανε το νουμερο:
Ξυπνησε ο πατερας μου να παει στη δουλεια και ήταν ολα οκ...μετα από μιση ωρα η μανα μου ακουσε εναν περιεργο ηχο και βγηκε απο το δωματιο να δει τι ειναι...και ηταν η Ναλα σκαρφαλωμένη πανω στην τρπεζαρια (δεν εχω ιδεα πως καταφερε να ανεβει...ολες οι καρεκλες ήταν στη θεση τους) και εγλειφε μια αδεια πιατέλα... το τρομακτικό ειίανι ότι αυτή η πιατέλα μισή ώρα πριν ειχε 30 μεγαλα μελομακαρονα...ουτε 5 ουτε 10 αλλα 30... η πλακα είναι οτι επανω στην τραπεζαρια εχει 2 ψηλα κηροπήγια τα οποία δεν τα είχε κουνήσει καν αν και είχε ανεβει ολοκληρη πανω στην τραπεζαρια... και ενω περιμενα να μου πει οτι το σκυλι μετα ήταν σε αθλια κατασταση και δεν μπορουσε να κουνηθει μου είπε ότι βγήκε κανονικά βόλτα...εκανε κανονικα κακά...και όταν γυρισε απο τη βολτα πηγε στο μπολ της και περίμενε να φαει οπως πάντα...
πωε είναι δυνατον αυτα τα σκυλια να είναι τοσο λαιμαργα? εγω αν ετρωγα ολα αυτα τα μελομακαρονα μετα θα ηθελα νοσοκομειο...παντως έκανε χριστουγεννα το ζωντανο...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Χριστουγεννα εκανε, αλλα το Πάσχα, καλου κακου, προσεχτε τ' αρνι.
εκει είναι χαμένη απο χέρι...μπορεί γλυκά να μην τρωω αλλα στα αλμυρά δεν με προλαβαίνουν...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
ναι ειχε αναγκη να δει καποιον για να την πιασει η λαιμαργια του γουρουνοσκυλο...

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Δεν το πιστεύω!!!! 30???? Και δεν έκανε εμετό??
Πάντως έχει και ακροβατικο ταλέντο. :)

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
και εγω αυτο περιμενε...να της τρεχουν τα σαλια και να μην θελει να κατσει στο κρεβατι της γιατι θελει να κανει εμετο και δεν θελει να το λερωσει...αυτο ειχε γινει οταν μια μερα βρηκε την τροφη της (ανοιξε την πορτα του δωματιου μαλλον η καποιος την ξεχασε ανοιχτη) και ειχε φαει μεχρι σκασμου...αλλα σας πληροφορω το σκυλι ειναι μια χαρα...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Alex μήπως τα φάγε ο πατέρας σου και τα ριξε στον σκύλο;; :p
το πρωτο πραγμα που ρωτησα...χαχα ουτε ενα δεν προλαβε να φαει...ηταν 30 και ειχε φαει η μανα μου το ενα...και εμειναν 29...εγω που ειμαι 3 φορες και βαλε η ναλα και δεν μπορω να τα φαω

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
χαχαχαχαχαχ η δική μου μιση μερίδα σκύλος έφαγε μισο κέικ και δεν έπαθε τίποτα εγώ βέβαια κατηγόρησα για λαιμαργία τον συγκάτοικο αλλα τα ψίχουλα στο κρεβάτι της ενόχου την πρόδωσαν!
Να μας δώσει την συνταγή η μαμά σου για τα μελομακάρονα!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ελπιζω να την αφησατε νηστικη την υπολοιπη ημερα και να μην τη λυπηθηκατε. Μη σου πω και την επομενη να καψει οτι εφαγε πρωτα. :rolleyes: Η ζαχαρη ειναι τοξικη για τα σκυλια κι εφαγε μεγαλη ποσοτητα. Με μια φορα δεν νομιζω να παθει κατι αλλα προσεξτε να μην ξαναγινει.

Αμα λεω οτι ειναι νεροχυτες αυτα τα σκυλια. Οτι αδειασεις το καταπινουν. Πρωτη φορα ειδα σκυλι να του πετας ωμο μπροκολο στον αερα και να πηδαει να το αρπαξει λες και ειναι μπεικον. Το δικο μας το γκολντεν εννοω. Που αφου φαει ή φαμε σφουγγαριζει 2 χερια (με τη γλωσσα :p ) το πατωμα της κουζινας μπας και μας εχει πεσει κανενα ψιχουλο. Λαιμαργια μεχρι αηδιας. :confused:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
είναι γνωστό οτι τα λάμπραντορ έχουν 3 στομάχια, το ένα για φαγητό, το άλλο για λιχουδιές και το τρίτο για οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί στον δρόμο του...
και τα τρία έχουν απεριόριστη χωρητικότητα.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Ελπιζω να την αφησατε νηστικη την υπολοιπη ημερα και να μην τη λυπηθηκατε. Μη σου πω και την επομενη να καψει οτι εφαγε πρωτα. :rolleyes: Η ζαχαρη ειναι τοξικη για τα σκυλια κι εφαγε μεγαλη ποσοτητα. Με μια φορα δεν νομιζω να παθει κατι αλλα προσεξτε να μην ξαναγινει.

Αμα λεω οτι ειναι νεροχυτες αυτα τα σκυλια. Οτι αδειασεις το καταπινουν. Πρωτη φορα ειδα σκυλι να του πετας ωμο μπροκολο στον αερα και να πηδαει να το αρπαξει λες και ειναι μπεικον. Το δικο μας το γκολντεν εννοω. Που αφου φαει ή φαμε σφουγγαριζει 2 χερια (με τη γλωσσα :p ) το πατωμα της κουζινας μπας και μας εχει πεσει κανενα ψιχουλο. Λαιμαργια μεχρι αηδιας. :confused:
φυσικα και δεν εφαγε τιποτα μετα...αν και ηθελε... βασικα δεν ειναι ακριβως τοξικη...απλα δεν μπορουν να τη μεταβολισουν σε μεγαλες ποσοτητες και εαν τρωνε συχνα γλυκα τότε μπορουν να τυφλωθούν λόγω αυξημενου σακχαρου στο αιμα...οπως και στους ανθρωπους...παντως δεν ειχε κανενα συμπτωμα υπεργλυκαιμίας και απο οτι μου ειπε η μανα μου δεν ειχε βαλει πολλη ζαχαρη και μελι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn