Καλώς σας βρήκα!

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
γεια χαρα φιλοι κυνοφιλοι, λεγομαι γιωργος ειμαι 27 και εδω κ 12 χρονια ειμαι ιδιοκτητης του βαλτερ,ενος ημιαιμου γερμανικου, απο πατερα μισο γερμανο μισο ρωσικο λυκοσκυλο, κ μανα γερμανιδα.μεταξυ μας μονο το "δασυτριχο του στηθος" προδιδει οτι δεν ειναι μεσα στα προτυπα της φυλης.ειναι στο ανωτατο οριο υψους,67 ποντους,οραια ραχη κ πισω συστημα πιο κοντα στον "παλιο γερμανικο ποιμενικο" παρα τα τελευταια προτυπα που προσωπικα μου μοιαζουν για αναπηρα κολοφτιαγμενα χαμηλομενα fiat punto στα λιμανακια. Ζω σε μονοκατοικια με κηπο που τον εχει κανει αντρο του.περα απο τις βολτες του εχει κ μπολικο χωρο για παιχνιδι,κ μπολικη καταναλωση λεμονιων κ πορτοκαλιων απο τα δεντρα του κηπου.τρελενεται για αυτα δυο εσπεριδοειδη.εκτος απο ενα διαλλειμα 5 χρονων λογω σπουδων στο εξωτερικο(πονεσα πολυ μακρυα του γιατι οι γονεις τον φροντιζαν μεν αλλα δεν τον ειχαν με πολυ ασκηση περαν της βολτας του) ο σκυλος ειναι συνεχεια μαζι μου. Τωρα πια εχω αρχισει στεναχωριεμαι γιατι ηλικια του ειναι κοντα στο τελος για τα δεδομενα της φυλης.διαβασα και ενα πολυ συγκινητικο αρθρο ενος αλλου μελους για το οταν πλησιαζει το τελος κ πως να το αντιμετωπιζουμε.ευτυχως ειναι ακομη πολυ ενεργητικος και παιχνιδιαρης,υγειεστατος και μερικες ασπρες τριχες στη μουσουδα του μονο προδιδουν την ηλικια του.φωτο οταν παω σπιτι μιας κ ειμαι στη δουλεια τωρα. Χαρηκα που σας βρηκα κ βλεπω οτι κυριως ειστε ανθρωποι που ενδιαφερεστε για το μελλον ενος κουταβιου κ συχνα αποτρεπετε καποιον να βιαστει να παρει ζωο προτου συνειδητοποιησει τις ευθυνες κ τις αναγκες ενος σκυλου ανεξαρτητως ρατσας κ μεγεθους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Είδες τι άνθρωποι είμαστε, ε; :D
Γιώργο καλώς ήρθες και μην ασχολείσαι με την ηλικία του σκύλου σου. Ασ' τον στην ησυχία του. Και οι πιο προχωρημένης ηλικίας έχουμε ψυχή... :D Καλές συζητήσεις λοιπόν να έχουμε και ότι μαθαίνεις από εδώ για pet shops και bybs, να τα προωθείς. Και προσοχή στις αυλές σας. Τελευταία όλο για σκυλιά που "χάθηκαν" συζητάμε.

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
Είδες τι άνθρωποι είμαστε, ε; :D
Γιώργο καλώς ήρθες και μην ασχολείσαι με την ηλικία του σκύλου σου. Ασ' τον στην ησυχία του. Και οι πιο προχωρημένης ηλικίας έχουμε ψυχή... :D Καλές συζητήσεις λοιπόν να έχουμε και ότι μαθαίνεις από εδώ για pet shops και bybs, να τα προωθείς. Και προσοχή στις αυλές σας. Τελευταία όλο για σκυλιά που "χάθηκαν" συζητάμε.
Να σαι καλα γειτονα,
Και εγω νεο ψυχικο μενω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ωπα..., νάτα-νάτα
Γειτόνισσα παρακαλώ...:)
Κάποια στιγμή θα τα πούμε με πμ για περισσότερες γεωγραφικές λεπτομέρειες :)

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
Μετά από 2 χρόνια αποχής, ανασύρω αυτό το παλιό θέμα για να αποχαιρετήσω τον Valter, που μετά από 14 χρόνια, έφυγε απο γερατεια με προχωρημενο προβλημα στα ισχία του. σε μερικούς φαίνεται χαζό να πενθείς για ένα σκυλί, αλλά για μένα ο λύκος αυτός ήταν κομμάτι της οικογένειας μου και μου πήρε γύρω στους 3 μήνες να το χωνέψω, πως δεν θα τον έχω πια.

σκέφτηκα αρκετά αν θελω να ξαναπαρω συντομα σκυλο, και ενω στην αρχη ημουν αρνητικος τωρα πια κάνω σαν χήρα στο κρεβάτι. οποτε ειμαι ξανα στην αναζήτηση γερμανικού ποιμενικού. μιας και δεν μπορώ να βρω άλλη ράτσα που να με συγκινεί τόσο. αν και προσπάθησα να κοιτάξω κ άλλες ράτσες δεν βρήκα κάποια που να καλύπτει τις απαιτήσεις μου, όσο ένα GSD.

να σαι καλα εκει που εισαι φιλε μου, δε θα φυγεις ποτε απο την καρδια μου.

R.I.P. Valter 21.12.97 - 24.01.12

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια του κουκλου σου, καί εγώ έχασα πριν τρεις μήνες την δικιά μου. Χαίρομαι που είσαι έτοιμος νά βάλεις μια καινούργια ψυχούλα στη ζωή σου καί σου εύχομαι νά την αποκτήσεις πολύ γρήγορα .

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
Σ΄ ευχαριστώ πολύ Νάσια για τις ευχές σου, νοιώθω έτοιμος για να βάλω ένα κουτάβι στη ζωή μου, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν βιάζομαι γιατί σκοπεύω να ψάξω πολύ το θέμα, νέου GSD.

Στην ηλικία που βρίσκομαι (29) το σκυλί θα με συντροφεύει για όλη την δεκαετία των 30 κ βάλε, με ότι συνεπάγεται αυτό, σταδιοδρομία, αλλαγή τρόπου ζωής , αργότερα γάμος , οικογένεια, παιδιά. Θεωρώ οτι είμαι αρκετα συνειδητοποιημένος για το τι πάω να κάνω βάση των απαιτήσεων του ζώου, και παίρνοντας σαν γνώμονα την εξέλιξη της ζωής μου αργότερα όποια κ αν είναι αυτή, πιστεύω ότι θα μπορώ να ανταπεξέλθω.

Έχω να ρίξω πολλές βόλτες, σε εκτροφεία, εκθέσεις, ιδιώτες, ακόμη κ για καινούργιο κτηνίατρο θα κοιτάξω μιας κ ο τελευταίος μου βγήκε απατεώνας , και τυμβωρύχισε επάνω στην αδυναμία μου για το σκύλο μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλό του ταξίδι :-|

Τυχερό κι ευτυχισμένο σκυλί!

Αυτό να θυμάσαι.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μου αρέσει πολύ ο τρόπος σκέψης σου, είμαι σίγουρη ότι θά πράξεις τό καλύτερο.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Να θυμάσαι τον Βάλτερ και τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί!!!Με το καλό να βρεις τον νέο σου φίλο!!!:D

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλό του ταξίδι και να έχεις πάντα όμορφες αναμνήσεις!

Είπες ότι "σε μερικούς μπορεί να φαίνεται χαζό να πενθείς για ένα σκυλί"!
Στους άσχετους που δεν έχουν ιδέα απο συμβίωση με σκύλο,μπορεί αλλά σε όλους εμάς που ξέρουμε τι θα πει μια ζωή με το πιο πιστό μας φίλο,καθόλου!
Προσωπικά συλαμβάνω πολλές φορές τον εαυτό μου,να σκέφτομαι τι θα κάνω όταν θα έρθω κάποια στιγμή αντιμέτωπη με αυτό το γεγονός,και ασυναίσθητα με πιάνουν τα κλάματα!
Ανεξάρτητα λοιπόν αν κάποιος το έχει ζήσει ή όχι,ο πόνος που νιώθει είναι μεγάλος!

Εύχομαι να βρείς ένα καινούριο φίλο και να περάσετε καινούριες ευτυχισμένες στιγμές!

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
ο πόνος μπορεί να είναι μεγάλος αλλά αν έχεις ζήσει καλά με το σκυλί σου τότε έχεις συναισθήματα που δεν πρόκειται να νοιώσεις με κανένα φίλο κ κανέναν ερωτα είναι κατι ξεχωριστό κ ιδιαίτερο. :)