Καλώς σας βρήκα!

18 Φεβρουαρίου 2021
10
27
Καλησπέρα, ονομάζομαι Crouella και είμαι true hairless chinese crested (κινέζικος λοφιοφόρος). Είμαι 2,6 κιλακια και υιοθετήθηκα πρόσφατα από τους γονείς μου από μια φιλοζωική. Δεν γνωρίζει κανείς πως βρέθηκα στο δρόμο αφού είμαι αξιαγάπητη, δεν λερώνω ποτέ το σπίτι και είμαι πολύ κοινωνική. Λαχείο έκατσε στους γονείς μου που δεν είχαν ξανά σκυλάκι! Ηλικία δεν ξέρω ακριβώς, από ότι λένε είμαι μεταξύ 7-10! Οι γονείς μου ψάχνουν κάποιον που να έχει σκυλάκι της ράτσας μου και έτσι οδηγήθηκαν εδω!

18 Φεβρουαρίου 2021
10
27
Δυστυχώς δεν έχουμε ιστορικό της σκυλίτσας, αλλά είναι απίστευτο το πόσο την έχουμε λατρέψει! Εικάζεται πώς την είχε κάποια/κάποιος ηλικιωμένος που έφυγε από τη ζωή και βρέθηκε στο δρόμο... Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί! Φαίνεται να είναι εκπαιδευμένη, από την πρώτη στιγμή ήξερε τον χώρο της στο σπίτι και τα πηγαίνει εξαιρετικά και με άλλα ζωάκια (γάτες και σκύλους) αλλά και με ανθρώπους! Τρώει 2 φορές την ημέρα και κάνει την ανάγκη της επίσης 2 φορές την ημέρα μόνο στη βόλτα. Τη φωνή της την ακούμε μόνο όταν χτυπάει το θυροτηλεφωνο ή όταν παίζουμε. Επίσης, θέλει πάντα να είναι στην αγκαλιά μας!

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
962
1.079
28
μπραβο σας που πηρατε ενα ηλικιωμενο ζωακι. δεν ειναι κατι που θα το εκαναν πολλοι. δε ξερω αν θα το εκανα ουτε εγω να πω την αληθεια... μεχρι τα 3 θα ηταν το οριο μου, αλλα η πραξη σας ειναι αξιεπαινη και ανιδιοτελης.

18 Φεβρουαρίου 2021
10
27
Το μόνο που σκέφτομαι είναι να ζήσει όσο περισσότερο και όσο καλύτερα γίνεται. Με παρηγορεί το γεγονός ότι τα μικρόσωμα ζουν αρκετά χρόνια. Για αυτό προσέχω πολύ την διατροφή της και της δίνω βιταμινουλες που μας συνέστησε ο γιατρός. Δεν ξέρω στην πραγματικότητα πόσο μετρούν τα παραπάνω, αλλά ακομα και εμφανισιακά το δέρμα της έχει τρομερή βελτίωση σε σχέση με όταν την πήραμε. Λόγω του ότι δεν έχει τρίχωμα χρειάστηκε μπάνιο κάθε 3 ημέρες με ειδικό σαμπουάν για να συνέλθει από την ακμή, αλλά θεωρώ πως σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
962
1.079
28
Το μόνο που σκέφτομαι είναι να ζήσει όσο περισσότερο και όσο καλύτερα γίνεται. Με παρηγορεί το γεγονός ότι τα μικρόσωμα ζουν αρκετά χρόνια. Για αυτό προσέχω πολύ την διατροφή της και της δίνω βιταμινουλες που μας συνέστησε ο γιατρός. Δεν ξέρω στην πραγματικότητα πόσο μετρούν τα παραπάνω, αλλά ακομα και εμφανισιακά το δέρμα της έχει τρομερή βελτίωση σε σχέση με όταν την πήραμε. Λόγω του ότι δεν έχει τρίχωμα χρειάστηκε μπάνιο κάθε 3 ημέρες με ειδικό σαμπουάν για να συνέλθει από την ακμή, αλλά θεωρώ πως σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή.

ναι εχετε δικιο, η διατροφη παιζει τεραστιο ρολο, μπραβο σας που κανετε οτι καλυτερο μπορειτε για εκεινη :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθατε και μπραβο για την υιοθεσια!
Το ονομα της πολυ ευστοχο:giggle: Βαλε μας φωτογραφιες!

• Like
Reactions: Orjo

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Καλως ηρθατε. Φαντάζομαι στον δρόμο σας κοιτανε σαν εξωγηινους και ολοι ερχονται να την δουν.... :giggle:

ΥΣ. Γιατι φοράει πάνα? Παιδικες είναι? Ειμαι σε αναζητηση της βελτιστης και ταυτοχρονα οικονομικης λυσης στο θεμα πανα γι αυτο με επιασε περιεργεια...

18 Φεβρουαρίου 2021
10
27
Η αλήθεια είναι πως μας χαζεύουν όλοι. Δέχομαι ερωτήσεις του τύπου "Γιατί την έχετε ξυρίσει με τέτοιο καιρό" και το κλασικό "Τι ράτσα είναι; Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σκύλο". Είναι που ότι βλέπει να κινείται, σε ότι μέγεθος και να είναι το πλησιάζει! Πανα φοράει επειδή αδιαθετησε (δεν γνωριζαμε με σιγουριά αν είναι στειρωμένη). Είναι παιδική πανα-βρακακι καθώς αυτή είχαμε πρόχειρη στο σπίτι και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Ωστόσο ο γιατρός μας είπε οτι είναι οκ να τη φοράει αλλά όχι για πολλές ώρες και χρειάζεται συχνές αλλαγές μέσα στην ημερα.

• Like
Reactions: medusa