Καλώς σας βρήκα!!!!

lili1983

New Member
13 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
καλώς σας βρήκα!!!!είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με τη σκυλίτσα μου. Λοιπόν η σκυλίτσα μου είναι η Λίλι ένα μαλτεζακι μόλις 2 μηνών την βρήκα στο δρόμο και εννοείτε την πήρα σπίτι, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να της μάθω να κάνει την ανάγκη της σε συγκεκριμένο μέρος. Περιμένω για συμβουλές:grin:

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
καλώς σας βρήκα!!!!είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με τη σκυλίτσα μου. Λοιπόν η σκυλίτσα μου είναι η Λίλι ένα μαλτεζακι μόλις 2 μηνών την βρήκα στο δρόμο και εννοείτε την πήρα σπίτι, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να της μάθω να κάνει την ανάγκη της σε συγκεκριμένο μέρος. Περιμένω για συμβουλές:grin:
Kαλησπέρα!Δοκίμασε τις ειδικές πάνες (μπορείς να τις βρεις στα jumbo και σε κάποια επώνυμα σουπερ μάρκετ)και ιδιαίτερα αυτές με το αυτοκόλλητο από κάτω για να μην μετακινούνται..κάθε φορά που το κουτάβι σου μυρίζει και κάνει ανήσυχο βόλτες και καταλαβαίνεις ότι θέλει να ενεργηθεί,πήγαινέ την επάνω στην ειδική πάνα..με συχνές επαναλήψεις πιστεύω θα μάθε :)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθατε, να την χαίρεσαι τη Λίλι σου. Υπάρχουν πολλά νήματα στο φόρουμ για την τουαλέτα κουταβιού, κάνε αναζήτηση.

lili1983

New Member
13 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
Καλώς ήρθατε, να την χαίρεσαι τη Λίλι σου. Υπάρχουν πολλά νήματα στο φόρουμ για την τουαλέτα κουταβιού, κάνε αναζήτηση.
σε ευχαριστώ !!!! της έχω πάρει πάνες ελπίζω να μάθει κάποια στιγμή !!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Να την χαίρεσαι την μικρή σου και μπράβο σου που την μάζεψες από τους δρόμους.

Πριν κάνεις ερωτήματα, κάνε πρώτα μια βόλτα από τα πάρα πολλά θέματά μας, κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης, όπου σίγουρα θα πάρεις πολλές απαντήσεις. Ακόμη και για πράγματα, που ούτε καν είχες αναρωτηθεί, μέχρι τώρα.

Καλή ενημέρωση :)

lili1983

New Member
13 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
Σας ευχαριστώ πολύ! διάβασα αρκετά θέματα κοιμήθηκα σχεδόν ξημερώματα! πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσω από τα βασικά,mareco είναι μικρή ακόμα για εκπαίδευση μετά τους 3 μήνες μου είπαν

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα