Σας ευχαριστώ πολυ ολους.
Η ιστορία της υιοθεσίας:
πριν ενα+ χρόνο , εψαχνα για Doberman. Αφου ειχα διαβασει παρα πολύ,ειχα αποφασίσει να παρω ενα θηλυκό. (γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα στο σπίτι μεγάλης φυλής κατοικίδιο).
Ψάχνοντας λοιπόν, κάποια στιγμή μου ήρθε μία αγγελία υιοθεσίας στο facebook με την φωτο της Δανάης.
Δεν ειχα ξαναυιοθετήσει σκύλο,και η διαδικασία ηταν κατι πρωτόγνωρο για μένα και η αληθεια ειναι οτι δεν την περίμενα τόσο "αυστηρή".
Ετσι μετα απο λίγες μερες και αφου ειχαν ενδιαφερθεί και καποιοι αλλοι για την Δανάη,
Η εκπαιδεύτρια και Νονά μας, αποφάσισε να με κανει τον νέο "μπαμπά" της Δανάης.
Η ιστορία της Δαναης :
Η Δανάη τριγυρνούσε στον Καρεα,στα ορια του Βουνού, και έτρωγε οτι έβρισκε ,οπως πολλα αλλα σκυλάκια.
Ετσι κάποια στιγμή έφαγε ενα κοκαλο που της εκατσε στο λαιμό .
Μια κοπέλα που ειχε βγαλει τον σκυλο της βολτα, την πηρε και την πηγε στην κτηνίατρο μας στην Καισαριανή .
Εκεινη εβγαλε το κοκαλο και ετσι σώθηκε η Δαναη.
Η γιατρος λεει οτι ειναι doberman.
Η Δαναη βρέθηκε με αδήλωτο τσιπακι, τατουάζ στο αυτί και ηταν στειρωμένη,με τομή που ουτε καν φαινότανε (δηλαδή την ειχαν παει σε πολυ καλό γιατρό για να την χειρουργήσει).
Το οτι βρέθηκε αυτο το σκυλί στον δρόμο,προσωπικά δυο εξηγήσεις μπορω να δώσω.
1η) να συναίβει κατι στο αφεντικό της και εκείνος ή οι συγγενείς του να την άφησαν να φύγει.
ή
2ον) Η Δαναη εχει μία ασπρη γραμμή στο στηθος (τα doberman δεν εχουν αυτη τη γραμμη κανονικά),
και ειναι πιό κοντή απο άλλα θηλυκά Doberman που εχω γνωρίσει.
Ισως αυτό να εκανε καποιον "δήθεν" ,να την πεταξει στον δρόμο.
Ότι και αν εχει συμβεί ,
εγω ευχαριστώ τον θεό που μου έστειλε αυτό το ΛΑΧΕΙΟ.
Εχει πολυ καλό χαρακτήρα και ειναι εξυπνη.
Δεν εχει λερωσει ποτέ μεσα στο σπίτι ή το μπαλκόνι.
Αγαπαει παιδια και σκυλια .
Εχει ενα τρεξιμο, που μερικες φορες αναρωτιέμαι.........
"αγωνες τρεξίματος σκυλων υπαρχουν στην Ελλαδα να την παω?"
Ειναι ή όχι Doberman..............
η συμπεριφορά της μεχρι τωρα,συμπίπτει με αυτα που εχω διαβασει για τα Doberman.
Δηλαδή :
με φιλοξενεί σπιτι της,
την παω βολτα και με το αυτοκινητο της,
με αφήνει να παιζω με τα παιχνίδια της και δεν με αφηνει απο τα μάτια της.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ευχαριστώ
την Αράξια που στη βόλτα με τον ΣΠΙΘΑ τότε.....βρηκαν την Δαναη και την εσωσαν
Ευχαριστω
την Φωτηνη Πατζιά ,εκπαιδεύτρια και νονά της Δαναης ,που μου εμπιστεύτηκε αυτο το ΑΣΤΕΡΙ .
Ευχαριστω
την κτηνίατρο Χρυσουλα Παπαδοπουλου και το ΤΕΑΜ του Ιατρίου της στην Καισαριανή, που αν και αν μενω στα νότια...........κτηνίατρο δεν αλλαζω.