Καλώς σας βρήκα

johnst

Member
31 Ιανουαρίου 2013
6
0
Έχουμε την χαρά ο Bono και εγώ να είμαστε κοντά στην παρέα σας ο Bono είναι μόλις 36 ημερών και ο μπαμπάς του μόλις 36 μαίων "λολιες" σας διαβάζω αρκετό καιρό και φυσικά δεν συμφωννώ σε όλα τα αναγραφόμενα αλλα όπου πάθος και έρωτας πάντα θα υπάρχει και διαφορετική ανάγκη έκφρασης όπως και να έχει καλώς ορίσαμε!!!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
καλως ήρθες ! να σου ζήσουν μπαμπάς και γιος !!

αλλά ο μπαμπάς έχει μόνο ένα παιδί?δεν έκανε άλλο? η μαμά που βρίσκετε?
τι φυλή είναι ?
το 36 μαίων εννοείς 36 μηνών?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Ο μπαμπάς = ο ιδιοκτήτης νομίζω εννοεί τεν τεν. Οπότε 36 μαϊων = 36 ετών ;)

Για μαμάδες δεν ξέρουμε!

Καλως ήρθατε, βάλε μας και φώτο του!

Πάντως συμφωνείς - διαφωνείς με τα αναγραφόμενα, 36 ημερών είναι υπερβολικά μιικρός να έχει φύγει από τη μάνα του αντικειμενικά. Ελπίζω να είναι καλά όμως!

johnst

Member
31 Ιανουαρίου 2013
6
0
Tο πείρα λάθος Ο μπονάκος είναι 57 ημερών και ο μπαμπάς του (δηλ εγώ) 36 :) καταλαβαίνετε ότι με έχει πιάσει ο παλιμπεδισμος μου συγχωρέστε με. ο Μπόνο λοιπόν είναι ένα pitbullaki redonse από γέννα φίλου μου και εδω 3 μέρες είναι στο σπίτι μας με το kenel του και έχουμε αρχίσει να ακούμε το ονοματάκι μας και την ποιο βασική-μαγική λέξη τουλάχιστον για μένα σε έναν κούταβο, την λέξη ΜΗ! αυτά.

fotos from bono :

http://www.dogforum.gr/v3/members/johnst-albums-bono.html

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Nα πας πισω το κουταβι μεχρι να παει 60 ημερων τουλαχιστον.

Καλως ηρθες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και να τον χαίρεσαι τον μικρούλη!

Nα πας πισω το κουταβι μεχρι να παει 60 ημερων τουλαχιστον.
Η Αμαλία, προφανώς σοκαρίστηκε από το "36 ημερών" που έγραψες και δεν πρόσεξε το μετέπειτα "57 ημερών". Τώρα...σε ποιό από τα δύο νούμερα είναι η αλήθεια, εσύ το ξέρεις.

Η μεγαλύτερη όμως αλήθεια είναι, οτι...ευτυχώς που έκανε την γέννα ο φίλος σου, γιατί υπάρχουν μόνο μερικές 100άδες κουτάβια ολόιδια με το δικό σου, πεταμένα στα σκουπίδια, χωρίς καμμιά ελπίδα, να βρουν ποτέ το δικό τους σπίτι και πραγματικά...πραγματικά όμως, μας έλειπαν μερικά ακόμη...

johnst

Member
31 Ιανουαρίου 2013
6
0
Καλημέρα σας.

Όπως και να είναι ήρθα να ενημερωθώ στην παρέα σας γτ όπως βλέπω έχουν αλλάξει πάρα πολλά έτσι λοιπόν και ο Μπόνο είναι σε καλά χεράκια όπως και τα προηγούμενα 3 σκύλια που μεγάλωσα μαζί τους ο τελ. δε ήταν ένα μικρόσωμο Samoyed o snow όπου και έζησε κοντά μου 19 συναπτά έτη .!!!!!!

φιλικά πάντα και με καλή διάθεση.
Js.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
small size :)
Δεν σε ρωτάω για να κάνουμε κουτσομπολιό και να περάσουμε χαρωπά την ώρα μας.

Δεν μπορείς να αναφέρεσαι με καμάρι, σε μια φυλή τουλάχιστον μετρίου μεγέθους, αποκαλώντας την "small". Γιατί τότε...οφείλω να σου ξαναπώ, ότι πρέπει να σταματήσεις να αποκτάς τα σκυλιά σου με αυτό τον τρόπο και οπωσδήποτε, να μην τα επιδεικνύεις ως σωστούς αντιπροσώπους των φυλών που λες ότι είναι. Λέγε έστω ότι είναι ημίαιμα. Οχι samoyed small size!!!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
small size :)
Μαλλον εννοεις ιαπωνικο σπιτζ ή αμερικαν εσκιμο (αυτα τα δυο μοιαζουν πιο πολυ στην οψη με σαμυ). γιατι σμολ σαιζ σαμογιεντ ΔΕΝ εχει.
Ειναι ολα ενα "καλουπι" τι να κανουμε.
Ακομη κ το πιο μικροσωμο θηλυκο της γεννας σμαλ σαιζ δεν το λες.
Ειναι μεσαιου μεγεθους σκυλια.

Αλλα 19 χρονια μπραβο! Τυχερος ησουν που ειχες τον φιλο σου τοσα χρονια μαζι σου οποιος φυλής κ να'ταν.

johnst

Member
31 Ιανουαρίου 2013
6
0
Το βιβλιάριο υγείας του αυτό έγραφε βρε παιδάκια δεν το ψάχνω τόσο πλ όσο εσείς έμαθα να έχω μια συντροφιά κοντά μου προσφέροντας απλόχερα μια στέγη και την περίθαλψη του το αν είμαι περίφανος για ένα πλάσμα που μεγάλωσε μαζί του μπσταρδάκι η καθαρόαιμο για μένα ήταν πάντα ο πιστός μου σύντροφος στις καλές και ασχήμες στιγμές της ζωής μου, δεν έιχα ποτε σκύλο προς επιδειξη του δικού μου εγώ ούτε για να μεγαλώνει μόνο του σε μια αυλή δεμένο τα 3/4 της ζωης του προφανώς και η (Αννουκο) να έχει δίκιο αλλα πριν 25 χρόνια που είρθε ο snow σπίτι μας τις μόνες φυλές που γνωρίζαμε οικογενειακός ήταν γερμανικος ποιμενικος ντόπερμαν και κανισάκια και προφανώς το ίδιο γνωρίζανε και οι ιδιοί κτηνίατροι που το αναλάβανε με τα χρόνια! ουυφ γτ με το καλημέρα σας πρέπει ο οποιοσδηποτε να απολογείται για το ότι φιλοξενεί η συμβιώνει με έναν σκύλο στο σπίτι του??? Σίγουρα και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις... δεν θα πω ότι είμαι μια από αυτές αλλά αν καταφέρω και αντέξω την όποια λογοκρισία σας στο υπέροχο φόρουμ σας θα δείτε την εξελίξη του παιδιού μου από 1ο χέρι! αυτά επιμένω να χέρομαι που είμαι στην παρέα σας!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλά κάνεις και χαίρεσαι την παρέα μας.
Αρκεί κι εσύ να συνηδειτοποιήσεις, ότι εδώ δεν είμαστε facebook πχ.
Εδώ προσπαθούμε να λέγονται τα πράγματα μόνο με τ'όνομά τους.
Αυτό...απέχει μακράν της...λογοκρισίας και ουδεμία σχέση έχει με την αγάπη μας για τον οποιοδήποτε σκύλο.

Ασε λοιπόν τα...πρίν 25 χρόνια...και τα βιβλιάρεια υγείας και τους κτηνιάτρους στην άκρη, γιατί δεν μας ενδιαφέρουν. Μας ενδιαφέρει να μάθεις επιτέλους, πως πρέπει να αποκτούμε σκύλο και γιατί δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας. Οχι να λες σε σκυλοφόρουμ, ότι κάποτε είχες samoyed toy και να περιμένεις να μην το σχολιάσει κανείς.

Αντέξεις δεν αντέξεις στο φόρουμ, προσπάθησε να μάθεις τουλάχιστον κάποια σωστά πράγματα και να τα μεταφέρεις και στις παραπέρα συζητήσεις σου.

Το πως θα μεγαλώσεις το...παιδί σου...δεν το αμφισβήτησε κανείς.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Το βιβλιάριο υγείας του αυτό έγραφε βρε παιδάκια δεν το ψάχνω τόσο πλ όσο εσείς έμαθα να έχω μια συντροφιά κοντά μου προσφέροντας απλόχερα μια στέγη και την περίθαλψη του το αν είμαι περίφανος για ένα πλάσμα που μεγάλωσε μαζί του μπσταρδάκι η καθαρόαιμο για μένα ήταν πάντα ο πιστός μου σύντροφος στις καλές και ασχήμες στιγμές της ζωής μου, δεν έιχα ποτε σκύλο προς επιδειξη του δικού μου εγώ ούτε για να μεγαλώνει μόνο του σε μια αυλή δεμένο τα 3/4 της ζωης του προφανώς και η (Αννουκο) να έχει δίκιο αλλα πριν 25 χρόνια που είρθε ο snow σπίτι μας τις μόνες φυλές που γνωρίζαμε οικογενειακός ήταν γερμανικος ποιμενικος ντόπερμαν και κανισάκια και προφανώς το ίδιο γνωρίζανε και οι ιδιοί κτηνίατροι που το αναλάβανε με τα χρόνια! ουυφ γτ με το καλημέρα σας πρέπει ο οποιοσδηποτε να απολογείται για το ότι φιλοξενεί η συμβιώνει με έναν σκύλο στο σπίτι του??? Σίγουρα και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις... δεν θα πω ότι είμαι μια από αυτές αλλά αν καταφέρω και αντέξω την όποια λογοκρισία σας στο υπέροχο φόρουμ σας θα δείτε την εξελίξη του παιδιού μου από 1ο χέρι! αυτά επιμένω να χέρομαι που είμαι στην παρέα σας!!!
Δε χρειαζεται ν'απολογηθει κανεις (ουτε κ εσυ εννοειται) για τπτ αλλα πρεπει ολοι να'μαστε δεκτικοι σε νεες προτασεις, σκεψεις, γνωσεις ακομη κ φιλοσοφιες :)

Το αν ηταν καθαροαιμο ή ημιαιμο δεν εχει καμια σημασια αφου ολα την ιδια χαρα κ αγαπη προσφερουν απλοχερα αλλα...

Δεν μπορω να πω ομως εγω οτι ο μαυρος μολοσσος του ξαδερφου μου ειναι μεγαλος δανος επειδη κ τα δυο αν τα σαμαρωσεις μπορουν να πανε βολτα τ'ανηψια μου :)

Λογοκρισια..
Χμ... απ'αυτο δεν εχουμε αλλα αψημαχιες δοξα τον Θεο μπολικες χεχεεχ!

Καλως ηρθες λοιπον ετσω κ καθυστερημενα γιατι πριν μπηκα κατευθειαν στο ψητο μ μαζι μ'αυτο εφαγα κ το καλωσορισμα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi