Καλώς σας βρήκα!

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
γινετε να ανεβασω μια φωτογραφια απο το κουταβι μου κ αν ξερει καποιοσ να μου πει τι ρατσα μπορει να ειναι???

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Μονο με τεστ DNA μπορείς να ξέρεις τι είναι το σκυλι σου(γονοτυπικα) .τώρα απο φωτογραφία μονο εικασίες μπορούμε να κάνουμε

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
rex3.jpgrex  34.jpg αυτος ειναι ο rex αλοι λενε οτι ειναι λυκοσκυλο αλοι pit bull αλοι λαμπραντορ.. περιμενω γνωμες??

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Λυκοσκυλο με λαμπραντορ και κάτι αλλο μου φέρνει . Αλλα όπως είπαμε μονο το τεστ DNA μπορει να σου ποιες φυλές υπάρχουν στο DNA του σκυλου σου

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Μονο το τεστ DNA ξέρει αν έχει πιτμπουλ μέσα του δεν είμαστε το μαντείο των δελφων για να ξέρουμε :p

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
οχι διαιτερα.. ειναι 2 μηνων κ εχει τεραστια δοντια καθεται υσιχα αλλα αν το πειραξει καποιος δαγκωνει κ πολυ μαλιστα.. ειναι πολυ υπακουο ωμος

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
απο μια γνωστοι μου.. κ μου ειπε οτι ειναι λυκοσκυλο με κατι αλλο δεν θυμαμαι.. το ειδαν κατι γνωστοι μου κ αρχισαν αλλος λεει πιτ μποθλ αλλος λαμπραντορ.. εχω μπερδευτει

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Το σκυλάκι σου είναι ένα ημιαιμο κουκλακι μπορει να έχει και 20 φυλές μέσα του, αλλα δεν νομίζω ότι αυτο μετράει γιατι είναι πανέμορφο

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
απλως ρωτισα πωσο κοστιζει δεν υπαρχει περιπτωσει να το κανο.. πηρα για το λογο οτι θελω να εχω παρεα κ ηθελα κ ενα φυλακα γ το σπιτι..κ το ποιο βασικο απο ολα αγαπω πολυ τα σκυλια αναξαρτητου ρατσας..